Gedachtegoed ICE KING nog lang geen verleden tijd

Auteur: Lion King

Na een korte periode van afwezigheid heeft fchans2 in Bahthoevedorp de touwtjes weer in handen. Het alom bekende gezicht kon het niet laten zich weer kandidaat te stellen voor het burgemeesterschap en… met succes. Met overgrote meerderheid werd hij herkozen, mede dankzij zijn sociaal ingestelde karakter, maar ook vanwege zijn behaalde resultaten in het verleden in Bahthoevedorp. Onder meer het aantal diefstallen is onder zijn beleid drastisch gedaald in vergelijking met ICE KING, ex-burgemeester van Bahthoevedorp én idool van fchans2.

Wat de toekomstplannen van onze burgemeester zijn om Bahthoevedorp te laten strijden met de andere steden is nogal koffiedik kijken. Het zal vooral een voortzetting zijn van zijn vorige (sociale) beleid en natuurlijk dat van zijn held ICE KING. Maar toch zullen er ook een paar dingen benadrukt worden in zijn beleid, namelijk Exims en veiligheid. Dit betekent concreet dat er meer exim-orders geplaatst zullen worden, maar ook dat de relatie met het buitenland aangehaald zal worden. Voorgaande periodes besteedde ik te weinig aandacht aan de buitenlandse relaties, aldus fchans2.
Wat de veiligheid betreft, spreekt dit voor zich. Dit is voornamelijk het terugdringen van de criminaliteit en om dit zoveel mogelijk tot het minimum te beperken, zullen er veel actieve Officers aangenomen worden om te zorgen voor de veiligheid in onze stad. Deze Officers zullen ingedeeld worden in groepen. Waarom? Dat mag Hans weten!

Ook het geven van subsidies is een terugkerend fenomeen bij fchans2. Men zal wel denken: iedere burgemeester geeft toch subsidie? Er is echter een groot verschil in het beleid van subsidies. Het is van cruciaal belang om er naar te streven dat er in zekere mate niemand achtergesteld wordt, maar aan de andere kant is het zaak om de mindergestelden in de maatschappij ook een reële kans te geven. De Bahthoefse burgervader zal iedere week een bepaald bedrag uitkeren aan iedereen. Daarnaast zal een gedeelte van de subsidie-pot worden aangewend om de maatschappelijk zwakkeren te ondersteunen. De grens zal de ene keer bij de 250 ISH liggen en bij de andere keer 500 ISH.
Ook is fchans2 van plan om weer veel races te organiseren, om daarmee de burgers meer afleiding te geven in het sociale leven.

Voor de rest zullen de prestaties van de burgemeester en zijn burgers natuurlijk afhankelijk zijn van tal van factoren, waar van te voren geen rekening mee gehouden zal zo kunnen de onschuldig ogende toeristen een duit in het zakje doen, maar misschien doen ze wel meer dan iedereen ooit voor mogelijk heeft gehouden…

Leave a Reply