De succesvolle kleine stad

Auteur: Joep_Eerlijk

Zwollar, de bomenstad van Cyberie, altijd goed presterend op de eindlijst. Hoe Zwollar het voor elkaar krijgt toch zo goed te presteren met een relatief klein aantal inwoners? Het antwoord hier op is simpel en zou een voorbeeld kunnen zijn voor vele kleine steden die het niet lukken om een top 20 positie te bemachtigen.

Zwollar is altijd al een hechte groep geweest met veel goeie vrienden. Als je in Zwollar kwam ging je er niet snel weg. Als je zo�n hechte groep hebt dan heb je ook wat voor elkaar over en samenwerking hoort daarbij. In dat samenwerken is Zwollar zeer goed en dat resulteert ook in prachtige eindresultaten. Tegenwoordig is Zwollar niet meer weg te slaan uit de top 20.

Ook deze ronde ziet het er voorspoedig uit voor Zwollar. Op de overstroming van Roebelarendsveen werd alert gereageerd en het reddingsteam heeft er voor gezorgd dat alle inwoners gered konden worden. Deze mensen werden snel naar Zwollar gebracht en werden daar hartelijk verwelkomt en er was overal medeleven. Maar al gauw wilden de voormalige Roebelarendsveenders voor zich zelf zorgen en begonnen overal in zwollar een eigen winkel. Deze ontwikkeling heeft een positief effect op de economie. Dat er nu meer ondernemers zijn betekent dus meer geld dat in de stad ligt.

Verder is er nog iets opvallends gebeurt in Zwollar. Vele oude spelers uit zwollar zijn terug gekeerd naar hun geliefde stad en zijn begonnen met handelen. Dit, in combinatie met de huidige spelers uit zwollar met de nieuwelingen uit Roebelarendensveen voorspellen een prachtig eindresultaat. Hoeveel spelers er uiteindelijk in de top 20 zullen komen moet nog afgewacht worden, maar het is wel zeker dat ook deze handelsperiode de stad weer ruimschoots in de top komt te staan.

Post navigation

Leave a Reply