Verkiezingstrijd barst vroeg los

Auteur: the Waiter

Waarschijnlijk door het ontbreken van een fatsoenlijke regering deze handelsperiode lijkt het alsof de verkiezingstrijd vroeger dan ooit is losgebarsten. Er zijn reeds 2 nieuwe partijen opgericht, Belg en Inactieven Belangen (IB). Inmiddels zijn dit ook de grootste partijen van het land. Het lijkt er op dat ze die plaatsen niet zullen afstaan en dus lijkt de coalitie dus al duidelijk. De Partij voor de Arme (PvdA) ziet de bui al hangen en is begonnen met een grote campagne om alsnog Belg en IB te overwinnen. IB kijkt er het meest nuchter tegenaan, alle andere politici zien een grote bedreiging in IB en daar maakt de partij dankbaar gebruik van.

Het motto van IB seriously easy going duikt op steeds meer plaatsen in het land op. Het land kleurt daardoor iets vrolijker en de mensen komen vrij uit hun allerdaagse sleur. Laat dat net het idee achter IB zijn, aldus de woordvoerder. De mensen praten weer met elkaar op straat, de zon schijnt, het parlement houdt zich rustig door het te druk te hebben met interne perikelen en de mensen hebben weer tijd om te relaxen en voor elkaar. De partij zegt heel relax, vol vertrouwen de verkiezingen tegemoet te zien. Als we de volgende regeringsperiode in het parlement zitten, gaan we dat heel relax doen. Die sfeer willen we zo veel mogelijk overdragen op de inwoners van dit land.

Actiepunten die vooral hoog op de agenda staan van IB zijn rust, en bestrijden van de vervuiling. Belg richt zich voornamelijk op et strenger naleven van de huidige grondwet, en het verdedigen van de belangen van Belgische Cyberiers. De meeste mensen op de ledenlijst van Belg zijn Belgische Cyberiers, voor het eerst in de geschiedenis hebben zei zich zo groots als nu verenigd.

Leave a Reply