Jn1 mayor bdorp

Auteur: jn1

Ik wil in dit artikel even aandacht besteden aan de mayor kandidaten van deze ronde. Veel mensen melden zich aan zonder goed te beseffen welke taken een mayor allemaal draagt. Iedereen belooft mooie export en import, goede wegen en dergelijke, wat iedereen zegt meestal.
Als mayor moet je goed bedenken wat je met je budget doet, een goed voorbeeld is Elmario, mayor van Kronenburg die onwijs veel export genereert, minder geld in de toeristen steekt, maar dus wel een goede kavelstaat heeft. Sommige mensen kiezen er eerder voor om veel geld in de toeristenpot te stoppen, maar dan krijg je al snel dat producten schaars worden, hier moet een mayor dus een balans in kunnen vinden.
Ik zelf zal subsidies geven voor winkels in een andere stad, dit bevorderd de handel omdat in een andere stad producten uit Bahthoevedorp worden verkocht, de mayor krijgt dus de kavelinkomsten binnen terwijl het geld niet uit Bahthoevedorp rolt. Veder vind ik het punt van Raoul Alvarez een goed idee, om iedere inwoner uit zijn stad die 12 uur of langer online is een subsidie te geven, dit bevorderd de activiteit van de inwoners, met name van nieuwe spelers.
Hier laat ik het bij, vrijdag zijn de verkiezingen, ik wens iedereen succes!

Post navigation

Leave a Reply