Wie wordt de nieuwe president

Auteur: the Waiter

Het lijkt er op dat het een nek aan nek strijd wordt tussen nieuwkomer Inactieven Belangen en huidige regeringspartij Handelsbond het spant er dus ook om wie de nieuwe president gaat worden de komende periode. Wij vroegen u in de straten van Eurodam: Wie is u nieuwe president?

Ik ben niet ontevreden over Bonanza, maar heb behoefte aan een frisse wind in het land. Ik denk dat Webb_cam die zeker kan brengen met Inactieven Belangen, hij is mijn nieuwe president.

Bonanza natuurlijk handelsbond is tenminste een serieuze partij.

Om zo maar even twee reacties van de straat te noemen. In de peilingen ligt Webb_cam, (IB) een klein stukje voor op Bonanza (HB). Vooral de ervaring die de IB-kandidaat heeft in Cyberië is voor veelkiezers de doorslag. Daarnaast twijfelt men aan de prestaties van bonanza

De oorlog met Digitalië mag dan wel met een sisser afgelopen zijn, het staartje dat de Japanners er aan plakte schoot bij vele in het verkeerde keelgat nu het er op lijkt dat we één van onze geliefde steden moeten opofferen aan de Japanners. [red. Morgen meer hierover in TMC]

In de wandelgangen gaan al geruchten over de coalitie tussen Inactieven Belangen en Handelsbond. De afspraken zijn nog niet helemaal rond, maar Webb_cam wordt president. De minister van Justitie is ook voor Inactieven Belangen, waarschijnlijk wordt die post vervuld door ossie000 of Yoris. Zij zijn tevens de kanshebbers voor de positie van Minister van Onderwijs. The Waiter, die weliswaar hoog op de kieslijst staat heeft aangegeven liever in het parlement te zitten om zo meer objectiviteit voor The Miniconomist te kunnen waarborgen.

De ministers van Financiën en Binnenlandse zaken en Staats aangelegenheden zijn waarschijnlijk afkomstig uit de Handelsbond. Aldus onze bronnen binnen de twee partijen.

Het is niet waarschijnlijk dat een andere partij plots veel stemmen gaat halen en ook aanspraak kan gaan maken op een minister of presidentspost. Wie vice-president gaat worden is nog onbekend.

Post navigation

Leave a Reply