Budgetnood in Virtua en Digitalië

Auteur: Jn1

Normaliteit worden de budgetten in Virtua en Digitalië op zondag uitgedeeld door de federals, veel mayors met name in Virtua zaten er met smacht op te wachten want van het vorige budget was niet veel meer over.
Helaas voor de mayors werden de budgetten nog niet uitgedeeld, zodat op dit moment (Maandag 13.15) de aandelen van de Virtuaanse steden laag staan en de handel plat ligt.
Met name voor Cyberische handelaren is dit iets waarop ze gehoopt hadden, hun voorsprong met Digitaliaanse en Virtuaanse worden vergroot en wanneer de budgetten binnen zijn zullen de grote handelaren profijt kunnen maken van de aandelenwinsten.
Dit gebeurde de afgelopen dagen ook al met de koers van Eurodamse aandelen, mayor The Eye had in het gemeentehuis aangekondigd dat er veel geld in de toeristen gestoken zou worden en binnen 2 dagen waren ze 150 ish in waarde gestegen.
Volgens veel mensen is het met de huidige aandelen te makkelijk om als grote handelaar veel geld te verdienen en zijn ze op zoek naar een beter initatief. In de club Miniconomy Premium members zijn al voorstellen gedaan om een maximaal aan aandelen te laten bestaan, dus bijvoorbeeld 1500 aandelen van Bahthoevedorp en dat spelers dan de aandelen aan elkaar zouden moeten kopen en verkopen.
In ieder geval hopen de mayors dat de budgetten snel binnen komen.

Leave a Reply