Big Brother

Auteur: Beagollum

Hier zal het deze en komende periode omgaan, Big Brother. 12 mensen begonnen deze handelsperiode gezamenlijk in een huis. Afgesloten van contact met de rest van de wereld.

De eerste paar dagen waren een beetje onwennig. Slechts een plaats om te praten leek weinig. Maar het tegendeel is inmiddels bewezen. Vanaf dag 1 word er druk gepraat, voornamelijk over eten, maar ook over de opdrachten en de afvallers.

Inmiddels zijn er 4 mensen weg. Als eerste moest Sir Lex Neumann het huis verlaten. Hij praatte weinig dus niemand verbaasde zich erover dat hij weggestemd werd. Hierna moest Apophis het veld ruimen en de stemronde erna was funest voor Lars. Pauloo Alvarez is een ander verhaal. Het CBI heeft ontdekt dat hij toch de buitenwereld in is gegaan. Hij is het huis uitgezet maar heeft toch geen cheater status gekregen.

Er zijn al 2 opdrachten geweest. Bij de eerste moest er een sinterklaasgedicht geschreven worden, bij de 2e moest een bericht voor de TMC geschreven worden over Big Brother. Beide wedstrijden werden gewonnen door COE en is zo 2 keer zorgeloos door de stem rondes heen gegaan.

Maar niet alleen binnen het huis word er over Big Brother gepraat. AUF, Goedkoopste, ossie000, Remco Bogaard, Tresias Aegirsson en COE hebben allemaal fanclubs. De Digitaliaanse regering heeft zelfs opgeroepen om massaal op COE te stemmen.

Het is dus afwachten tot er meer initiatieven als weddenschappen, nog meer fanclubs en andere dingen om er geld uit te slaan. Maar het gaat natuurlijk om de 100 pm-dagen. En wie die gaat winnen is nog lang niet zeker.

Leave a Reply