Het goede doel.

Auteur: Vincent – Turner

Heel lang geleden, vroegah, liep ik door de straten van YenVille heen. Het was hier veilig en fijn. Spelers waren aardig voor elkaar en op een enkele schietpartij tussen de verschillende bendes werd er vrijwel nooit iets opgemerkt van oorlogen. Deze tijden zijn anders geworden, nu is oorlog aan de orde van de dag en kan je niet eens rustig meer door de straten lopen zonder verwijten te krijgen, uitgescholden of zelfs beschoten te worden.

Nu het ministerie van sociale zaken weer leven is ingeblazen dacht ik terug aan de fijne tijd met ramy the king !. Hij was de grondlegger van Help De Medemens; een goed doel dat opkwam voor de armen, de zwakken, de beschoten mensen en eigenlijk wel iedereen die wat extra geld kon gebruiken.
Het is heel fijn om te mogen mede delen dat het goede doel weer terug zal keren, in een nieuw jasje, want de tijden zijn mee verandert. De naam zal echter hetzelfde blijven. Help De Medemens keert terug en de huidige minister van Sociale Zaken, Vincent – Turner, zal dit opzetten.
Naast dat dit goed is voor de arme mensen is het ook een kans voor de rijke mensen om een goede beurt te maken. Ik zal aan het einde van de ronde een artikel laten publiceren met daarin alle vrijgevige mensen. Donaties zijn te maken op een daarvoor bedoeld rekening nummer, of door aan te melden voor de club: Help De Medemens.
Door dit initiatief worden de armen hopelijk weer rijk en komen slachtoffers er nog makkelijker boven op! Dat het maar weer eens vrede mag worden in Cyberie en de mensen weer als vriendelijk en vrijgevig mogen worden gezien.

Leave a Reply