Sugarfree vertelt…

Auteur: whooty

Een uiterst interessant interview met Mayor van Monapoli, Sugarfree, waar we ingaan op zijn plannen voor komende handelsperiode, zijn periode tot dusver en ook zijn liefdesleven. Halverwege het interview verandert de situatie en is Sugarfree ineens de Reporter.

Welkom Sugarfree, bedankt dat je even tijd wou maken, hoe is de handelsperiode je tot dusver bevallen ?

Graag gedaan. Redelijk saai. Mayor zijn is niet zo leuk als het lijkt. Ben deze drie weken vaak te vinden geweest in Cyberië.

Wat valt er zoal tegen aan het mayorschap dan?

Kijk, het handelen vind ik opzich niet zo heel erg leuk, maar het zorgt er wel voor dat je wat te doen hebt, als je de goede producten kiest. Als mayor zijnde hoef je alleen af en toe een parkje te plaatsen en voor de rest de exims bij te houden. En natuurlijk de rest van al die dingen, maar dit zijn zo`n beetje de hoofdzaken die je elke dag moet doen.

En daarom kwam je vaak naar Cyberië ?

Ja, in Digitalië ben ik vaak degene die met een discussie begint, of in ieder geval begin met een gesprek. In Cyberië had ik nieuwe gespreksstof en veel nieuwe clubs tot mijn beschikking. Het is er gewoon veel socialer. Om een voorbeeld te geven: Ik was pas bijna twee dagen achter elkaar in Cyberië. Toen ik terug kwam, waren er in heel Digitalië maar drie(!) gesprekken. En dit waren niet eens interessante. En natuurlijk hebben wij geen leuke bars als Pompersgat.

Het gerucht gaat dat je ook naar Cyberië gaat verhuizen, in hoeverre is dat waar?

Het is in zoverre waar, dat ik me verkiesbaar heb gesteld als burgemeester van Bahthoevedorp. Mocht het mij lukken om gekozen te worden, dan verhuis ik natuurlijk naar Cyberië. Het zal voor mij een hele mooie ervaring zijn, dat is zeker!

En doordat je het in Cyberië socialer vind, denk je ook dat het mayorschap hier wel zal bevallen?

Niet alleen daardoor. Hoe het me gaat bevallen is natuurlijk afwachten, helemaal aangezien ik niet zoveel kans heb als in Monapoli. Wat ik wel zeker weet is dat ik steun heb van een paar trouwe vrienden van me, wat weer een extra motivatie voor me is, om mijn best te blijven doen. Als antwoord op de vraag: Ja, ik weet zeker dat het me wel zal bevallen.

Dat is mooi om te horen. Je staat bekend als iemand die nogal vaak relaties aangaat, hoe gaat het met je huidige liefde, Lindaa. ?

Daar gaat het uitstekend mee, leuk dat je het vraagt. We hebben wel even een argument gehad over mijn plotselinge vertrek naar het mooie Bahthoevedorp, maar dat is uitgepraat. Ze blijft mijn ware liefde.

Gaat Lindaa. je vergezellen tijdens je verblijf in Bahthoevedorp?

Helaas, ze is dat niet van plan. Ik heb het er ook nog niet uitgebreid over gehad, maar ze ziet geloof ik niet in Cyberië. Ze is een echte Digitaliaanse, al ben en blijf ik dat ook. Ik zal niet minder mijn best doen voor Bahthoevedorp dan ik voor Monapoli doe en deed.

Dus we zullen jouw naam volgende ronde zeer zeker horen in Cyberië, nog meer dan we al doen

Ja, mijn naam zal zeker vaker te zien zijn, dan voorgaande maanden. Hopelijk als mayor en anders wellicht als officer. Heb deze periode mijn officersdiploma gehaald.

Vertel trouwens eens, wat horen jullie precies over mij?

We horen je in de internationale clubs vaak leven in de brouwerij brengen, je staat bekend als iemand die veel sociale vaardigheden bezit.

Is dat het? Zoals ik al eerder zei, ik verveel me nogal gauw. Meestal kraam ik onzin uit, maar ik kan soms ook heel serieus zijn.

Klopt, maar meestal is die onzin wel humoristisch, je serieuze kant ken ik persoonlijk wel, maar aan veel mensen zul je die ook moeten bewijzen als mayor van Bahthoevedorp

Ik denk dat als mensen me echt kennen, ze mijn serieuze kant ook wel herkennen. Ik heb niet met iedereen goede relaties, maar ik heb er wel vertrouwen in. Vooral mensen, die mij vroeger het spel leerden, weten dat. Als voorbeeld kan ik ICEKING of Nietszeggendwezentje noemen. Die laatste is trouwens vorige ronde gesignaleerd als Nietszeggend. Hij stond 21e in de lijst van rijkste personen, geloof ik. En natuurlijk de Monapolitanen, die weten dat ik als mayor serieus te werk ga.

dat mag je de komende tijd aan de onwetenden gaan bewijzen, en dat zal je denk ik heel goed lukken

Dat denk ik ook wel. De meesten kennen mij ook wel.

Bedankt voor het interview, ik wens je veel succes in de verkiezingen

Dank je wel. Jij ook veel succes. Tot de volgende handelsperiode in Cyberië.

Leave a Reply