Bonanza op de vlucht

Auteur: COE

Volgens bronnen rond de Captain Of Industry en Veteran Bonanza, zou deze op een geheime plek ondergedoken zitten. Aanleiding hiervoor zou een nachtelijk bezoek aan het hoofdkwartier van de Council of Veterans zijn, dat vooraf werd gegaan door een stapavond met mede handelaren. Bonanza werd door verschillende omwonenden nogal aangeschoten [dronken red.] gesignaleerd in de buurt van het CoV hoofdkwartier. Volgens bewakers sloeg hij, eenmaal binnen, de hand aan nog enkele flessen Cyberbier en enkele glazen Virtuaanse Vodka.

Toen Bonanza vanuit de bar annex lobby de vergaderzaal bereikte ontstond er een opstootje. Op een nogal tactloze manier verstoorde hij een gesprek tussen Riemer_1990, Beagollum en COE. Laatst genoemde nam daar nogal aanstoot aan. Onder aanmoediging van Beagollum en (de toegesnelde) Sandertje19 zou COE een vuurwapen hebben getrokken. Daarop zou Bonanza het gebouw weer met gezwinde spoed hebben verlaten. Op dit moment mijdt Bonanza publieke optredens zoveel mogelijk. Naar verluid heeft hij zich teruggetrokken in een van de goudmijnen van Bahthoevedorp.

Dat Bonanza terecht vreest voor de woede van enkele Digitalianen is niet onterecht. Slechts een dag na het incident probeerde Sandertje19 een kruitimport in Bahthoevedorp te plaatsen. Het doel van deze import was vermoedelijk om enkele personen van kruit te voorzien. Maar om nog onbekende redenen greep een van de Federals in door de import te verwijderen, voordat er iets geïmporteerd was.
Nu de eerste poging in een vroeg stadium mislukt is, ziet het naar uit dat er een meer ouderwetse manier uit de kast getrokken zal worden (een kleine invasie van schietgrage Digitaliaanen) om Bonanza een lesje te leren. Maar het is ook mogelijk dat er vrede tussen de twee partijen gesloten zal worden. Een excuusbrief van Bonanza zou al in de maak zijn.

Leave a Reply