Schietgraag Digitalië

Auteur: iamthebest4

Afgelopen zaterdag was het weer flink raak in Digitalië. Het begon direct om twaalf uur `s nachts toen de eerste bom afging. Deze had ik zelf gelegd puur om de winkel en het huis van Azelunit te raken. Dit deed ik na een schietpartij tussen mij en Azelunit. Het was de tweede bom die ik op zijn huis en winkel legde en was puur bedoeld om wat schade te veroorzaken zoals de vorige keer. In tegenstelling tot de bedoeling kon ik het niet laten mijn rugzak te vullen en te vertrekken richting Tripolire. De bom ging precies zoals gepland om twaalf uur af en ik stormde zijn huis binnen om daarna drie schoten te lossen. Na drie keer kwam de politie binnen stormen om me op te pakken en in de gevangenis te gooien. Sandertje19 werd hier kwaad om en besloot mijn borgtocht te regelen en daarna nog een paar schoten te lossen. Hij vuurde twee kogels af en het was gedaan met Azelunit.

De uren daarna verliep het redelijk rustig, iedereen zat veilig in zijn of haar huisje te slapen tot ze in de ochtend werden opgeschrikt door een aantal kogels. De kogels richting Azelunit waren nog nauwelijks vergeten of de volgende werden alweer afgeschoten. Dit maal was Transpoort Dienst aan de beurt. Transpoort Dienst vroeg zich namelijk af hoelang hij nog te leven had, vorige ronde was het namelijk al snel met hem gedaan. Hierop volgend besloten Vetplant en ik om hem een lesje te leren. De eerst kogels gingen makkelijk, maar daarna werd ik al snel weer opgepakt. Uiteindelijk besloot Transpoort Dienst het hier niet bij te laten en schoot terug tegen het kogelvrije vest dat ik net had gekregen van de officer. De officer vloog richting Transpoort Dienst om hem in de boeien te slaan, maar toen begon Vetplant al verder te schieten met het gevolg dat hij overgevlogen moest worden naar Nederland.

Na deze schietpartijen besloot ik gewoon verder te gaan met handelen tot ik van Phoenixx te horen kreeg dat hij nog twee bommen had. Na een beetje over de prijs onderhandeld te hebben had ik twee bommen erbij. Ik wist nog van het begin van de ronde dat ik een concurrent had. Deze concurrent was een soort troepverkoper, want ze verkocht allerlei dingen. Ik heb het zelf nooit kunnen zien aangezien ik sinds dag één gebanned was uit de winkel van Anneleen1. Ik besloot het spelletje nu maar vies te gaan spelen en plaatste een bom net voor drie uur ‘s middags. De bom ging zoals gepland af, maar ik merkte er niks van. Ik was de bom vergeten en zat gewoon nog rustig wat te drinken in een café. Vetplant merkte de bom wel op en zocht uit waar hij was afgegaan. Hij liep richting het huis van Anneleen1 en begon in het wilde weg te schieten totdat de traumahelikopter arriveerde.

Ondertussen besloten Sandertje19 en Vetplant dat er wel wat meer mensen terug mochten gaan naar Nederland. Zo besloten ze onder andere Kingofedam en Virtuan Ambassador2 terug te sturen naar Nederland.

Je zou zeggen dat na vijf mensen er wel genoeg waren teruggestuurd, maar niks is minder waar. Vetplant en ik hadden nog wat te regelen met onze senator uit El Peso, Kusje2. Ze moest nu teruggestuurd worden, want wanneer ze haar senatorbudget zou krijgen was het een stuk moeilijker. De bom was ‘s avonds neergelegd en het was even afwachten. Ik vertrok alvast naar El Peso en Vetplant zou me later volgen. Ik zocht naar het huis van Kusje2 en trof haar op het terras van haar huis aan. Ik pakte snel mijn pistool en loste drie schoten. Ze vluchtte zo snel mogelijk haar huis in maar drie minuten later ging de bom in haar huis af en werd ze haar huis weer uitgeblazen. Vetplant was ondertussen gearriveerd en zag dat ik net werd afgevoerd richting het politiebureau in Tripolire. Vetplant ging bij Kusje2 staan en schoot haar nog een aantal keer en werd steeds na één schot opgepakt. Uiteindelijk na een aantal draaideurbezoekjes, kon Kusje2 de schoten niet langer verdragen en viel dodelijk gewond neer, waarna ze werd overgevlogen naar België.

Leave a Reply