Voor Vrij Cyberie

Door: VVC

De verkiezingen komen er weer aan. Ook deze maal doet de VVC weer mee. de laatste rondes heeft deze partij haar naam enkele keren laten horen in politiek cyberie, maar dat is nog te weinig. Wel is er door het aanstotende werk van de VVC weer een beter onderwijssysteem waar veel mensen gebruik van hebben gemaakt. De VVC wil dit graag behouden en zich ook wanneer nodig is blijven beroepen op ons goede rechtspraak systeem. De VVC wil wel enkele wijzigingen maken, de groot grondbezitters mogen nog steeds legaal alle kavels om een concurent wegkopen, de VVC wil hier samen met de andere partijen een wet voor gaan maken, die ook door de andere partijen ondersteund moet worden! Er komen nog steeds criminals voor in onze samenleving en deze moeten verder worden teruggedrongen, een eventueel beter officer systeem zou dit probleem voor een gedeelte op kunnen lossen.
Er zijn duidelijk vele ideen. Zorgt ervoor dat Cyberie sterk blijft en zich makkelijk meet met de andere staten!
Stem voor een vrij Cyberie, stem Voor Vrij Cyberie!!

Leave a Reply