Heroprichting DuFF

Auteur: Tuned

Enkele dagen geleden startte de heroprichting van DuFF door oud-leden Tuned, annoniem 2, crepsly, VirtuaCash en riemer_1990. Er waren ook enkele nieuwe leden, Tyc00n, viraxje en Rice Racer.
De organisatie verduidelijkte dat ze geen nieuwe aanslagen planden, maar dat hun hoofddoel het interessanter maken van de Virtuaanse clubs was. Daarmee willen ze Virtua socialer maken, of zoals ze zelf zeiden: “Virtua is een asociaal land geworden.”
Wanneer ik Cyberiërs de vraag stelde wat ze wisten over DuFF, was het meest voorkomende antwoord: “Een terroristische groepering die Cyberië bombardeerde.” Wanneer ik de president van Cyberië, Marcelbuter, die vraag stel, krijg ik tot mijn grote verbazing hetzelfde antwoord, ook al weet hij een hoop meer over onze organisatie. “Je hebt altijd geweten dat ik geen goed gevoel had over de organisatie. Maar ik weet bijvoorbeeld wel dat de aanslagen die ze pleegden met goede bedoelingen waren.”

Hij vervolgde: “Het was eigenlijk een partij die zich ook buiten het BoC bezig hield met andere zaken dan politieke kwesties, zodat alles goed verliep. Zo weet ik bijvoorbeeld dat ze een eigen krant hebben opgericht, ‘The Virtuan Paper’.”

“Ik denk nog steeds dat het goed is dat DuFF terug is. Toch wil ik zeggen dat ze beter zouden opereren als een gilde, zoals de toekomst zal uitwijzen.” Aldus de president. DuFF is op dit moment druk bezig met discussiëren welke acties ze moet ondernemen om Virtua socialer en en leuker moet maken.

Leave a Reply