Succes voor sociale activiteiten

Auteur: Tuned
Vertaler: Marcelbuter

Niemand dacht dat de sociale activiteiten, georganiseerd door de organisatie DuFF zo’n groot succes zouden blijken te zijn. Met een kroeg en het succes van een woordspel, besloot de organisation een eigen ‘Maffia’ spel te starten. In het spel krijgt men twee rollen, Mafiosa die mensen gedurende de nacht neerschieten en Mafiosa die proberen uit te vinden wie deze Mafiosa zijn. Zij kunnen dan samen met de Mafiosa die onder de burgers zitten, mensen de doodstraf geven.

En lid van de organisatie wist ons te melden “Dit is de eerste ronde dat we een spel organiseren die zo groot is geworden, maar de eerste keer blijft toch waarschijnlijk de leukste om in te mee te doen.” Tot nu toe is er al 2500 I-shell aan prijzengeld verzameld, gesponsord door de stad Gold Coast (500 I-shell) en door de handelaren Woodexport en Tuned (1000 I-shell elk).

Met deze spellen wordt het in Virtua een stuk socialer. Zelfs zijn twee handelaren teruggekomen van vakantie zodat ze mee konden doen. Ook is bekend gemaakt dat na 2 pogingen van de BoC, die het tijdelijk hadden overgenomen, de organisatie ook weer ‘The Virtuan Awards’ zal organiseren.

Leave a Reply