Voortzetting & beleid KHP

Auteur: Hydrophonia

Dit is een artikel in de berichtenbox van politieke partijen.
KHP.

Zoals misschien al bekend is heb ik een partij opgericht : Klein Handels Partij. Wegens tijdgebrek heb ik nog niet echt duidelijke standpunten kunnen formuleren. Aan de naam zou je al wel kunnen afleiden dat de partij bedoeld is om de kleine handelaar op weg te helpen. Dan krijg je natuurlijk al snel de vraag hoe je dat dan wil gaan doen.
Zoals ik al zei zijn er door tijdsgebrek nog haast geen standpunten. Ik kan wel zeggen dat we de boetes sowieso omhoog willen. Nieuwe spelers, dit zijn voornamelijk kleine handelaren, zullen het nut van camera’s en alarmen nog niet zo snel inzien. Waardoor hun winkel kan worden leeggejat. Zolang ze geen huis hebben is het ook makkelijk om ze te beroven, neer te schieten of neer te knuppelen. Hierdoor zullen ze het spel snel niet leuk meer vinden en stoppen ze ermee. Daarom zou het ook wel handig zijn om één club te maken waarin tips worden gegeven. En niet een club waarin de speler vragen kan stellen. Dit kan hij dan in dezelfde club doen.
De volgende ronde zal ik ergens in de eerste week de Klein Handels Partij weer oprichten. Ik hoop op een aantal leden, die mij dan kunnen helpen met het beter maken van onze standpunten. Voor als er iemand van plan is op ons te stemmen alvast bedankt.

Leave a Reply