Politiek?

Auteur:the mister
Vertaler: sugarfree

Er gebeurt niet veel in de BoC clubs. Je stelt een stuk wet voor en de helft van de consuls geeft maar een reactie. Je vraagt je af waarom het niet zo soepl gaat als je gehoopt had. Je vraagt je nog meer af als je ziet en herinnert dat de Federal Manager gewaarschuwd heeft. Vraag jezelf af waarom je eigenlijk consul geworden bent. Waarschijnlijk alleen vanwege het icoontje naast je naam, wat je prestige geeft.
Hoe los je het probleem op van luie consuls? Ik zou het graag lui noemen, omdat inactief betekent dat je net online bent. Inactieve consuls kun je ontslaan en daardoor snel van ze af komen. Maar hoe zit het met consuls die geen commentaar en kritiek leveren op het werk van een andere consul, maar alleen doen wat het meest noodzakelijk is? Er is geen mogelijkheid om ze te ontslaan. Je kan natuurlijk andere manieren bedenken om heti n de wet te zetten, maar dat is moeilijk. Cyberische politici worden ontslagen wanneer ze twee stemmingen missen. Sinds er geen legale oplossing is voor dit probleem, wil ik graag de vorige, de huidige en de toekomstige consuls vragen wat hun plannen zijn. Willen jullie helpen of willen jullie alleen anderen irriteren en de BoC afremmen? Wil je een constructieve regering of eentje die alleen zijn normale taken verricht? Als je van plan bent om lui te zijn en van een goede regering houdt, maak het publiekelijk bekend, ontsla jezelf of geef je sowieso al niet op voor consul.
Natuurlijk is klagen erg makkelijk. Een consul kan een druk leven hebben en toch graag zijn weinige vrije tijd in consul zijn steken. Of je houd gewoon van consul, maar niet van het stuk waarin je over wetten moet discussieren. Zou kunnen. Of politiek is gewoon niet boeiend genoeg om tijd in te steken. Het wetboek is redelijk, behalve het financiële stuk. Het heeft bijna geen aandacht nodig.
Ik vraag me af wat voor een soort toekomstige politiek Virtua zal hebben.

Post navigation

Leave a Reply