Het gat in de markt

Auteur: Torpedo 7

Het begon allemaal gisterenavond toen ik een tripje maakte door verschillende steden. Ik kreeg opeens een idee om kogelvrije vesten aan de man te brengen, want dit product werd op dat moment niet door iemand verkocht en het was een wel gezocht exim-product.

Nuja, ik kon zelf geen vesten meer maken, dus besloot ik een bedrijf op te starten. Maar dit verliep niet zo vlotjes als ik gedacht had. Ik had namelijk juist veel geïnvesteerd in het aankopen van grondstoffen en er zou niet direct geld vrij komen in grote hoeveelheden. Dus na een kort bezoekje aan de bank startte ik mijn bedrijfje op.
Toen ik eindelijk de administratie achter de rug was leek het wel onbegonnen werk om op dat moment van de dag goud, ijzer en plastic te vinden. Dankzij de hulp van enkele handelaren ben ik er toch in geslaagd om een kleine hoeveelheid van alles te bemachtigen.
Maar de verkoop verliep niet zoals ik verwacht had, de meeste mensen hadden al ge-exporteerd en konden op dat moment niets met mijn vesten doen. Maarja, deze nacht had ik toch mijn vesten aan enkele inwoners kunnen verkopen. En toen was er weer al niet genoeg goud, ijzer of plastic in het land… Ik vraag me af of ik niet beter 1 van deze producten had moeten doen want deze leken eerder een gat in de markt dan wat ik gedacht had.

Leave a Reply