Bahthoevedorp ten onder?

Auteur: Jn1

Het kan raar lopen, aan de ene kant van de valuta wordt er een nieuw eiland ontdekt, aan de andere kant kampt Bahthoevedorp met overstromingsgevaar. Komt het door het steeds kleiner wordende inwonerstal van Bahthoevedorp dat de inwoners de dijken niet meer goed in de gaten hielden of zit misschien de overheid hier achter?
Al een aantal handelsperiodes loopt het niet echt lekker met de goudstad van Cyberië. Vroeger waren er een stel trouwe handelaren die er elke periode voor zorgden dat de handel toch nog goed liep in Bahthoevedorp, denk aan Fchans2 die vaak de taak als mayor op zich nam. De laatste handelsperiodes was het dan vooral SCOI mr fixit die de kaart leeg trok of MV’s van buitenlandse handelaren.
De overheid wilt graag meer handel in alle steden zien en wat je wel duidelijk zag bij het wegvallen van Yenville destijds was dat Roebelarendsveen toch een stuk actiever werd. Mocht Bahthoevedorp overstromen zou ik de inwoners naar Zwollar verplaatsen, zodat alle steden dan ongeveer gelijk verdeeld zijn. Maar het is nog wat afwachten. Tot nu toe is er 62476 klei gekocht door de gezanten van de overheid, net iets meer dan 1/10 wat totaal nodig is.

Leave a Reply