Lion_Queen wil niet meer de enige zijn

Auteur: Lindapinda86

Van onze redacteur met een bijzondere kijk op de dingen zoals ze écht zijn!

Zoals jullie wellicht weten is Lion_Queen op dit moment mayor van Centropolis (Virtua). Ook zijn in Virtua herverkiezingen bezig voor de BoC. Laat dit nu eens ideaal zijn voor Lion_Queen.

In opdracht van Lion_Queen heeft professor m1n1conomy een ‘hersenoverneemmachine’ ontworpen. Dit wil zeggen dat een persoon de gedachten en handelingen van een persoon over kan nemen, wanneer dit apparaat gebruikt wordt.

Een paar handelsperiodes geleden is deze machine gemaakt en direct getest op markallen3. Het was direct een succes! Toen is Lion_Queens idee levendig geworden. Zoals jullie kunnen zien heeft de BoC herverkiezingen en markallen3 heeft zich verkiesbaar gesteld. Laat dit nou eens geen toeval zijn. Lion_Queen heeft markallen3 zichzelf verkiesbaar laten stellen, zodat markallen3 verkozen wordt in de BoC.

Wanneer hij markallen3 in de Board of Consuls zijn idee voor laat stellen, zal hij zelf niet uitgelachen worden. Een goed idee leek het, totdat ik achter zijn plannetje kwam toen ik aan het snuffelen was naar de goede roddels bij de drogist. Er waren XXL pampers besteld door een zekere L_Q. Mijn speurtocht ging dus verder en bij toeval kwam ik achter zijn geheim: Lion_Queen wil de BoC overnemen, zodat er een wet komt dat iedereen pampers moet dragen. Zodra deze wet erdoor is valt het niet meer op wat voor fetisj onze Lion_Queen heeft.