De oversteek

Auteur: Torpedo 7

Het begon allemaal vorige ronde toen ik zin had om een politieke functie te vervullen in de Federatie. Toen ik te horen kreeg dat Nasdaqar tot op dat moment nog geen mayorkandidaten had, besloot ik daarom het vertrouwde El Peso voor een ronde te verlaten en ergens anders een poging te wagen. Jammer genoeg werd ik niet verkozen omdat de favoriet meer stemmen kreeg. Er zat dus voor mij niets anders op dan te gaan handelen. Dus koos ik ervoor het onbekende te kiezen en te verhuizen naar Ibisha. Maar omdat er nog geen boten waren op dat moment zat ik vast in Virtua zelf. Dus al in het begin van de handelperiode zat ik met een mini-crisis. Eindelijk aangekomen op Ibisha zit ik momenteel wat rond te zwerven en ik zal me er misschien later vestigen. Het is zeer waarschijnlijk dat ik na deze handelsperiode terug naar El Peso ga en daar weer wat ga verhandelen.

Post navigation