Interview met robin, de jongste speler van de federatie

Auteur: Marcello Alvarez

Hey Robin, fijn dat je mee wilt werken aan interview, alles goed?
Altijd!

Fijn om te horen. We starten ons interview. Je was een tijd weg, waarom was dat?
Antwoord: Ik had heimwee naar Nederland, dus ging ik daar heen om te ontspannen en om na te denken over mijn fouten.

Wat had je precies fout gedaan?
Ik was niet zo populair en de zin viel een beetje weg. Mijn doel -om parlementariër te worden- had ik bereikt, en ik ben niet zo goed in handelen. Alleen wou ik later weer terug. Eerst anoniem, niemand wist dat ik Robin was. Maar ik wou mijn politieke status terug.

Wat zijn nu je doelstellingen?
Om hogerop te komen. Parlementslid worden is heel leuk en avontuurlijk, maar dan wil je meer. Ik was ook een keer Minister van Onderwijs, maar toen bleek ook dat dat niet mijn sterkste kant was. Uiteraard heb ik ook daar over nagedacht. Nu wil ik op langere termijn gaan voor de ambtsketting van mijn favoriete stad Eurodam of een ministerpost.

Denk je dat het reëel is wat je wilt worden?
Ja. Ieder begin is moeilijk, en het is kwestie om het volk voor je te winnen. Met beloven bereik je niks, je moet uitstraling hebben. Iemand die continu de fout in gaat bakt er niks van. Omdat ik de jongste burger ben, verlies je een beetje status. Waarom? Men denkt dat politieke intelligentie komt met de jaren. Dat is echter fout. Maar er is maar één manier om te kijken of het lukt, en dat is proberen en doorzetten! Wie niet schiet mist altijd!

Goede instelling, blijven proberen! Bij welke partij ga je deze ronde denk je?
Omdat ik dus opnieuw begin, zoek ik een nieuwe partij. Daarvoor wil ik bij een ervaren iemand. Daarom lijkt de partij MC vooruit van whooty ook een goede keuze. Hij is politiek een stuk perfectie, en ik neem ook graag een voorbeeld aan hem. Door hem ben ik ook in het politiek vak gerold.

Hopelijk weet whooty je keuze te waarderen en steunt de partij je in je idealen. Is er ook nog nieuws over supercop in de handel?
Dat hoop ik ook. En wat handel betreft, ik doe meestal zagen. Ik ga niet helemaal voor het geld, maar met 3k neem ik al genoegen.

Lekker voor je. Hartstikke bedankt voor het interview en ik hoop dat het je politieke rang zal helpen.
Dankjewel! Jij ook een goede ronde toegewenst!