Terugblik

Auteur: sugarfree

Het was in de eerste 48 uur van de handelsperiode al flink raak in Digitaliƫ. De eerste schoten vielen al binnen 6 uur van de aanvang, maar deze waren niet erg belangrijk. Allereerst werd Torpedo 7 failliet geschoten voor het beschieten van senator Washaway. Deze was zo onverstandig om een riante villa te laten bouwen, met als gevolg dat hij buiten moest slapen. Daarna probeerde dealer91 om Washaway failliet te krijgen, die nog steeds op de grond lag. Het lukte hem om Washaway zo toe te takelen, dat de enige optie was om hem naar Nederland over te vliegen voor een vier weken durende operatie en herstel.

Nog geen minuut later was schutter Dealer91 door sugarfree failliet geschoten, als represaille. Er volgde een korte rust. Deze was echter al snel over, omdat The Mega Handelaar werd neergeschoten door Naamloze en Roderiques. Hierna was Basick bv aan de beurt. Nadat er een bom was gelegd onder zijn huis, ging Iamthebest4 wachten tot de bom ontploft was. Hij stormde naar binnen, maar vond niemand. Ondertussen was Basick bv naar binnen geslopen en loste twee schoten op de indringer. Hierna stormden sugarfree en Roderiques naar binnen en schoten Basick bv tegen de vlakte. Iamthebest4 krabbelde overeind en maakte het werk af. In totaal zijn 6 schotwonden ondekt op het lichaam van Basick bv.

Hier en daar werd nog een schot gelost, maar niets serieus. Uiteindelijk, nadat de haven er was, werden de pistolen weer geladen. Er waren een paar Cyberiƫrs gesignaleerd. Roderiques nam het initiatief en schoot een paar bezoekers neer.

Nu de laatste paar dagen voor de verwachte vulkaanuitbarsting zijn aangebroken, is het weer redelijk stil. Alleen af en toe een schot op een van de vele bezoekers. Al met al een geslaagde ronde.