Mijn eerste keer als mayor

Auteur: Michael Eerlijk.

Hallo allemaal,

Ik ben deze handelsperiode voor de eerste keer mayor van Kronenburg. Veel mensen zeiden tegen mij: “Mayor zijn is saai.” Nou, ik vind van niet.
Het was behoorlijk moeilijk de eerste dag. De woensdag voor de handelsperiode zat ik te wachten en te wachten tot ik het spel binnenkon. Immers hadden mensen tegen mij gezegd: “Waarschijnlijk woensdagmiddag kan je erin.”

Ik bleef volhouden en proberen om in te loggen. Maar zonder resultaat, ik kon woensdag nog niet inloggen. Donderdag middag, ik kwam thuis vanuit school, ging achter de computer zitten en ja hoor, ik kon erin. Ik opende mijn mayor manager, zag mijn magazijn en dacht ”Ok Wat moet ik hiermee?” Ik ging naar sugarfree toe en vroeg hem wat ik als eerste moest doen. hij zei: “Bouw een weg.” Dus ik bouwde een weg. Bleek het een hele kleine weg te zijn, maar toch was mijn steen al op.

10 Minuten later kreeg ik nieuwe stenen. Ik heb mijn clubs en parkeerplaats gemaakt, de topics ingedeeld en ik dacht: “Ok wat nu?” Exims zetten was het antwoord en ik me afvragen wat er moest komen. Ik heb een willekeurig aantal blokken genomen. en dat bleek goed te zijn. Toen was ik klaar en ik dacht gezellig met de andere mayors te kunnen praten. Maar nee hoor. Al wie online kwam was geen Cyberische mayor of parlementslid. Ik heb me dan maar afgemeld. Op vrijdag kwam ik weer online en weer was er niemand uit Cyberië. Tot op vrijdag avond, toen kwamen de eerste Cyberiërs. Maar o nee, nog steeds geen mayors aan wie ik vragen kon stellen. Parlementseden kwamen overigens wel één voor één binnen. Ik dacht: “Het is hier dood, laat ik maar weg gaan.” Ik ben weggegaan, ik kwam zaterdag terug voor een half uurtje. En tot mijn verbazing kreeg ik allemaal complimenten. Tot op de dag van vandaag krijg ik nog complimenten.
Ik blijf er ook bij dat mayor zijn wel leuk is. Dus als je mayor wilt worden: Meld je aan! Als je wint krijg je een hoop ervaring over Miniconomy. Niet geschoten is altijd mis.