Criminelen weer op pad

Auteur: koen stolk

ook aan het begin van de handelsperiode zijn criminelen weer bezig geweest. Zo is één van de leden van een onbekende criminele bende bezig geweest met het schaduwen van basick bv. Na een tijdje is deze crimineel er achter gekomen wat de nettowaardes van de MV’s van Basick bv zijn op dit moment.

Naam mv: nettowaarde mv:
basick PLASTIC MV 20733.71
basick BENZINE MV 9802.78

dit is niet het enige wat dit lid opviel. Vanmiddag, toen hij weer bezig was met het schaduwen van basick bv, was het erg rumoerig in de stad Eurodam. Er was wat aan de hand. De crimineel liet basick bv even alleen en liep de kant op van het rumoer. Tegelijkertijd kwamen er al een paar ambulances langs rijden.
Er waren schoten gelost! Snel keek de crimineel om zich heen om te zien of hij een andere crimineel in de buurt zag, die misschien de dader kon zijn. Met toeval kwam hij dealer91 tegen, de enige gangster, tot nu toe, uit de Federatie. Hij moet natuurlijk de schuldige zijn. Maar met zekerheid durfde deze crimineel dit niet te zeggen.
Na een stuk doorgelopen te hebben zag de crimineel wie de zwaar gewonde was: Podje. Hij zal worden teruggebracht naar Nederland met de eerst volgende boot.