Kerstfeest bij dara

Auteur: Torpedo 7

Kerstmis komt er aan en er staan al heel wat verlichte bomen in de winkeletalages. Ik haastte me snel naar huis om een lekkere kop warme chocomelk met slagroom te kunnen drinken. Het was al 5 voor 8 toen ik thuis kwam. Rond een uur of negen besloot ik mijn winterjas aan te doen en door de besneeuwde straten van Digitalië te ploegen. Ik griste snel de pakjes mee en vertrok per taxi naar dara.

Bij dara aangekomen, die haar als engel verkleed had en nadat ik drie kussen gekregen had van haar, legde ik de pakjes mooi onder de met goud en zilver versierde kerstboom. Nadat alle gasten gearriveerd waren begonnen we maar met de voorgerechten. Na de voortreffelijke maaltijd hielpen we dara met opruimen en was het tijd om de pakjes te openen. Een opblaasbare zetel, een doos juwelen, een knikkerbaan, een zaagmachine en nog vele andere dingen.

Om de dag helemaal af te sluiten deden we met ons allen nog een lekkere nachtwandeling tot bij mij thuis om een lekkere borrel of een verwarmende koffie te drinken. Na al het gezang en gefeest werd het pas echt laat en besloten de bezoekers een voor een om hun eigen bed te gaan opzoeken. Uiteindelijk bleven ik, dara en anneleen1 nog alleen achter. Na nog een fles jenever boven gehaald te hebben en nog zattere kerstliedjes gezongen te hebben, vielen we allemaal in slaap aan tafel.

En zo brachten we het kerstfeest door
Zalig kerstfeest !!!!!!