Mijn 2008

Door: the mega handelaar

2008 was het jaar van de overwinningen, waar ook van de nederlagen.
Het jaar van de veranderingen, maar ook tradities worden in eer gehouden.
Het jaar van de handel, maar ook van de aanslagen.
Het jaar van liefde en van vriendschap, maar ook van haat en hebzucht.
Het jaar van zoveel, maar vooral het jaar van de grote ommekeer!

2008 begon met ronde 48. Toen ik op 5 januari om 12 uur aankwam in Zwollar, kocht ik al snel wat ijzer en hout, en begon scheppen te verkopen. Ik behaalde een mooie 54ste plaats.

De ronde erna, ronde 49 dus, maakte ik hout, en werd ik 39ste.

Ronde 50, 51, 52, 53 en 54 verkocht ik scheppen en zagen in zwollar. Ik werd respectievelijk 1263ste, 122ste, 69ste, 216de, en 376ste. In die rondes gebeurde echter iets heel belangrijks, wat zorgde voor een grote ommekeer in mijn MC-Carrière. Ik veranderde van een kleine handelaar naar een belangrijkere handelaar, en werd af en toe zelfs crimineel. Ik ging met andere mensen om, en sloot me bij hen aan.

Toen kwam er een tussenronde, namelijk ronde 54b. Ik zat op Alpha Island, samen met joerik, en nog wat andere leuke mensen. Samen met schoot ik alle grote handelaren op andere eilanden failliet, en hielp hem aan een prachtige overwinning, zonder dat ik zelf een winkel had! Hoe ik dan aan mijn geld kwam, is voor velen nog een mysterie.

De ronde erna was mijn absolute hoogtepunt. Ik werd namelijk 2de! Ik handelde ijzer in Eurodam, en haalde de een nettowaarde van meer dan 110.000 ISH. Ik werd heel veel gesteund door mijn vrienden, bedankt daarvoor!

Ronde 56 verkocht ik benzine vanuit El Peso. Het lukte ons om het koningschap in handen te krijgen, maar dat werd daarna op oneerlijke wijze weer afgenomen.

De ronde erna, ronde 57, zat ik in Monapoli. Ik werd er al nel failliet geschoten, door enkele plaatselijke schutters.

Na enkele weken niet spelen, brak ronde 58 aan. Ik was ondertussen verhuisd naar Eurodam, en werd er FCS. Ik eindigde als 117de.

Deze ronde, ronde 59 dus, maak ik chips vanuit Bahthoevedorp. Ik hoop op een top 20 plaats, hopelijk word ik dat ook!

Er is dus veel gebeurd in 2008. Het is een mooi jaar geweest!

The mega handelaar