Liquidatie

Door:naamloze

Waar dealer91 vorige jaar nog de meeste gezochte crimineel van Cyberië en ook van de federatie was, vond hij dit keer snel zijn weg terug met de ziekenboot.

Het verhaal begon volgens mij in het jaar 2056, dealer91 was bevriend met basick bv, maar was jarenlang ook een trouwe Digitaliaan geweest. Hij hielp regelmatig met bestuurlijke zaken en de criminele activiteiten van de elite. Zijn beloning hiervoor was in die tijd duidelijk, hij was zelf de koning. Toch, mede door zijn vriendschap met basick bv, werd hij die tijd niet echt gewaardeerd door het oude geld, de elite. Ik zou bijna zeggen zijn wraak hierop was dat basick bv koning zou worden. Deze actie werd gezien als hoogverraad van het eigen koninkrijk. Door een slimme move van enkele Digitalianen kregen we in 2057 een ander politiek systeem en werden basick bv, dealer91 en the mega handelaar binnen drie dagen op brute manier afgeslacht, werden hun bodygaurd diploma’s ingenomen en zijn in 2058 gevlucht naar Cyberië. Waar meestal de pret ophoud na dit soort acties was basick bv vastbesloten wraak te nemen en vond het toen zinvol om half Digitalië af te slachten, met uitzondering van Roderiques en sugarfree die achter het grootste deel van verwijdering in 2057 zaten. dealer91 was deze ronde relatief rustig jegens Digitalianen maar steunde zijn vriend basick bv wel bij zijn acties.

In 2059 begon dealer91 weer op criminele dreef te komen en hij schoot de ene handelaar in Cyberië na de andere handelaar af. Voornamelijk met het geld van basick bv en vrienden. Er werd geschoven met veel officieren en de Cyberische regering wist zich er geen raad mee. Gewetenloos werden handelaren afgeschoten alsof een oude Digitaliaan aan het werk was. Maar van Digitalië bleef dealer91 af. Daar was een reden voor; dealer91 zou dit jaar terug komen naar zijn toch geliefde stad Monapoli.

Na al deze voor informatie komen we eigenlijk bij mijn verhaal wat ik wil houden. Mede door het gegeven verleden vond de kring waar ik me in begeef dat dealer91 en zijn vriend basick(verwarbaar met basick bv) niet meer welkom zijn in Digitalië. dealer91 zou het dus niet lang volhouden in Monapoli. Er werd voor gezorgd dat niemand kruit kon krijgen behalve een selecte groep mensen. Deze selecte groep mensen bestaande uit Seison, Roderiques en ikzelf had genoeg kruit voor handen. En toen een paar knallen en voor ik het zelf door had werd werd dealer91 weggevoerd. basick vertelde dat wij “flauw” waren en dealer91 laatste woorden waren: “wat deed ik verkeerd, waarom hebben jullie mij afgemaakt” en “ik kom pas terug als al jullie (*) zijn opgedonderd”. Raar, hij had kunnen verwachten dat hij er aan zou gaan na wat voor vrienden hij heeft en dan nog… Waarom word hij pissig als hij afgeknald word? Na alle mensen die hij zelf heeft afgemaakt in 2059? Raar.