Een plaatsvervanger

Auteur: Vincitore

Een nieuwe handelsperiode en dat betekent dus ook weer nieuwe mayors. De mayor van Eurodam is met een zeer ruime meerderheid Salvatore Maranzano geworden. De eerste week heeft hij het prima gedaan vind ik persoonlijk. Sommige personen vonden de exims niet echt super omdat de prijzen te laag waren en de blokgroottes te klein. Daarnaast stond de BTW op 10% in plaats van de gebruikelijke 5%. Zelf heb ik geen belastbare producten in de verkoop, maar kan me voorstellen dat het irritant is voor de mensen die dit wel verkopen. En als je dan ook nog niet alles terugkrijgt in het begin, is dit wel jammer.

Maar hij kon onverwacht op vakantie naar het lekkere koude Oostenrijk. Salvatore Maranzano had de Federals gevraagd of zij misschien voor een weekje op Eurodam zouden willen passen. Maar dit ging helaas niet door en was de mayor genoodzaakt iemand anders te vinden. Dit is gelukt en hij is heerlijk op vakantie gegaan en heeft zijn taken overgedragen aan Tha Game Master.
In het begin waren er kleine problemen zoals de export die er stond in het begin. Hele lage blokgroottes en de prijzen waren ook erg laag. Er was veel kritiek op maar Tha Game Master heeft dit goed hersteld en heeft de blokgroottes omhoog gedaan en de prijzen zijn ook gestegen.

Eurodam gaat de goede kant op, ook met het budget. In de eerste week hielden we geld over en voor de tweede week kreeg de stad ongeveer 65k budget. De handel bloeit lekker op en de exims vliegen er doorheen!