Fed30 Lottery, goede investering of een bodemloze put?

Auteur: Vincitore

Er is een nieuwe functie in de Federatie gekomen sinds een tijdje, namelijk de Fed30 Lottery! Voor een luttele 10 ISH kan je een lot kopen en kans maken op leuke prijzen. Zo kan je de jackpot winnen die op dit moment op 5000 ISH staat en daarnaast nog 300 ISH en 30 ISH. Elke 30 uur is er een trekking waarbij je maximaal 5 loten kan kopen en maak je dus kans op een van de vele prijzen.

In de club van de loterij zijn al enige discussiepunten aangesneden met betrekking tot de loterij. Er zijn veel klachten over de hoogte van de jackpot. Mensen zijn bang dat de jackpot niet valt en uiteindelijk door stijgt richting de 15000 ISH of zelfs meer! Hierdoor zou je al met een inleg van 10 ISH, je inleg ruim kunnen vermenigvuldigen. Hierop is besloten om de jackpot niet hoger te laten worden dan 5000 ISH.
Maar ook dit is voor sommige handelaren te veel van het goede en ze pleiten voor een verdeling van de jackpot. Er zijn een paar ideeën waarbij de jackpot wordt opgedeeld in drie delen (resp. 3000, 2000 en 1000 ISH).
De loterij heeft nu al een paar trekkingen gehad, maar de jackpot valt maar niet. Ook daaraan ergeren mensen zich, want ze willen die mooie, vette prijs wel eens winnen! Daarom pleitten ze er voor om meer loten te trekken totdat de jackpot valt, als deze een paar keer niet gevallen is.
Daarnaast klagen mensen erover dat ze maar 5 loten kunnen kopen per IP-adres. Als je dus nog familie op Miniconomy hebt spelen, dan hebben die dus pech als jij alle loten al hebt opgekocht. Maar hier wordt nog volop aan gewerkt om alles perfect te laten verlopen voor iedereen.

Dus blijf gewoon die loten kopen en wie weet win jij wel die mooie prijs!