Gat in de wet?

Door: Car-Dealertje
Nog redelijk aan het begin van deze handelsperiode richtte Dario Rotzov een club op. Genaamd “De Dievengilde”. Aangezien ik wel eens wilde weten wat er achter die deur gebeurde heb ik besloten om lid te worden van die club. En zie dat daar aan tafel de eigenaar zit. Rustig bestelde ik bij de ober een drankje. Met een luisterend oor hoorde ik dus dat Dario Rotzov Artikel 2 lid 4 van het Cyberisch wetboek had overtreden. Ik besluit in te grijpen door middel van een 0 ISH boete. Dario Rotzov als al bekend aangeschreven crimineel, blijkt hulp te krijgen vanuit een onverwachte hoek. Een collega van mij spant een rechtszaak tegen mij aan omdat ik mijn functie zal misbruiken!
Maar dingen die ik dan niet snap!
– Je bent als officer verplicht het zo veilig mogelijk te maken.
– In te grijpen wanneer iemand het wetboek overtreedt.
In dit geval was Dario Rotzov in hoogsteigen persoon bezig met een aanslag voor te bereiden in zijn club. Wanneer ik later nog een keer naar de club wil word ik tegengehouden door twee wachters. Ik kom er dus niet meer in. Ik besluit naar het CBI te stappen. Maar het CBI zegt mij dat ze er niks aan kunnen doen.
Dario Rotzov heeft op dit ogenblik dus niks verkeerds gedaan volgens het Cyberische Wetboek. Maar toch overtreed hij Artikel 2 lid 4 CL. Hoe dit kan? Mensen kunnen gewoon een club maken, slotje erop, alleen criminelen toelaten en je hebt de perfecte uitgangspositie. Je kunt niet aangeklaagd worden, je blijft buiten het zicht van de officers en je kunt doen en laten wat je wilt.
Zelfs president Rednax spant een rechtszaak tegen hem aan – Op dit ogenblik nog bezig – maar dat zal in het uiterste geval uitlopen op een hogere Criminal Rank. De enige personen die er wat aan zouden kunnen doen, mogen niks doen, of wanneer ze iets doen, krijgen ze een collega achter zich aan. Salvatore Maranzano, een paar rondes geleden nog president, een persoon waar ik een hoge dunk van had/heb. Zelf heb ik hier ook een fout in gemaakt dat geef ik toe, maar volgens mij moet er duidelijk iets gebeuren met dat ene gat in de wet.