Het Ibisha verhaal van Riemer en andere nutteloze dingen en feiten

Schrijver: Lisaa
Ik had vandaag een interview met Riemer_1990 over Ibisha Island en andere nutteloze dingen en feiten. Het interview:
Goedendag Riemer_1990!
Hallo lisaa!
Hoe gaat het met je?
Wel aardig goed, alleen wat slaapgebrek door de overvolle laden met CoV formulieren die nog afgehandeld moeten worden.
Zo zo, dus het is allemaal maar druk deze ronde. Je hebt vorige ronde Ibisha Island gekocht, merk je daar nu nog iets van?
Ik ben inderdaad de eigenaar van Ibisha samen met wat anderen. Echt veel heb ik er niet van gemerkt, we hebben nu een club gekregen waar wij de plannen kunnen bespreken maar voor de rest zal het afwachten moeten zijn denk ik
Afwachten dus, wat hoop je met de aankoop ervan te bereiken?
Veel winst natuurlijk. Daarnaast is het ook een mooi mogelijkheid voor Virtua om wat meer samen te werken.
Maar Ibisha Island is alleen een eiland zonder resources en die zouden er ook niet komen als we de Federals mogen geloven. Dus je kunt er toch gewoon niks mee, dus ik zie niet hoe je er winst uit kunt halen.
Op het moment is het nutteloos inderdaad en er zijn nog geen plannen voor Ibisha. Maar dit betekend niet dat er nooit weer iets mee zal gebeuren. Wat er nog gaat gebeuren is onzeker en daarover zijn wij in beraad.
Oke, ik heb uit betrouwbare bronnen gehoord dat er al weer verschillende kopers blijken te zijn. Hoe ga je daarmee om? Want als ze veel bieden is het toch aantrekkelijk om Ibisha Island te verkopen?
Het loopt nog niet echt storm heb ik het idee. Maar soms komt er wel een leuke bod voorbij. Alleen is de wil om te kijken wat we er mee kunnen doen toch wat groter heb ik het idee
Hoe ga je er dan winst uit halen als je het niet gaat verkopen?
Mijn grootste hoop is eigenlijk om Ibisha te verhuren. Een standaard inkomen per ronde zou mooi zijn om elke ronde weer mijn vakantie huisje op te bouwen in Gold Coast. Ik hoop op een extra grote huis volgende ronde met een zwembad. En natuurlijk met zo’n glijbaan van de eerste verdieping, zoals je die hebt bij vliegtuigen, vanuit mijn slaapkamer.
Waar denk je dan aan als huurprijs? Zo’n 50.000 I-shell per ronde?
Daar kan ik geen details over geven, aangezien ik ook met een groep zit van investeerders
Dat is waar ook, er zijn investeerders. Wat willen zij met het eiland?
Er zijn wat ideeën in de VIG prive. Maar er zijn geen meerderheden gevormd, anders was er al wat besloten wat we zouden gaan doen met Ibisha.
Wat voor een ideeën zoal? Of mag de buitenwereld dat niet weten?
Het heet ook niks voor niks de VIG prive club
Daar heb je een goed punt. Nog even over volgende ronde, wat ga je volgende ronde doen?
Geen enkel idee. Ik heb deze ronde even mogen genieten van de burgemeester optrek in Gold Coast. Maar helaas wil de Board of Consuls mij niet genoeg geld geven om mijn nieuwe huisdier over te laten schepen vanuit Cyberie, een Cyberische tijger, dus ik ga volgende ronde weer handelen.
Oke, en je hebt geen ambities als Federal?
Ik heb mij wel aangemeld maar persoonlijk denk ik dat het een 1 April grap is. Tenminste dat hoop ik, want anders sta ik best voor paal.
Oke, bedankt voor het interview. Ik kan helaas geen andere vraag meer stellen anders krijg ik billenkoek van Sugarfree omdat ik het niet op tijd hebt gestuurd. Tot de volgende keer Riemer_1990!
Okey, kun je nog wel even dit formulier invullen dat ik ong. 3 kwartier met je gepraat heb (of doe maar 1 uur ofzo)? anders krijg ik billenkoek van The Minic.
Dat zal ik speciaal voor jou doen!
Okey bedankt. Tot ziens

En het formulier dat ik moest invullen:
Wie? Riemer_1990
Controleur? Lisaa
Aantal minuten gekwebbeld? 60
Niet strafbaar? Ja
Bestemd voor? The Minic