Vanuit mijn graf

Auteur: anoniem

Ja hoor, zelfs uit mijn graf kan ik nog op het spel reageren.

08-04-09
22:44:54 AutoSent SMS van burgermeester joopsim: Dit is Mayor Joopsim. Veel Exims verwacht de komende dagen. Geen subsidies vanwege martijn5 zijn actie op dag 1. Bedankt Martijn. Groeten Joopsim uw Mayor

We kunnen in dit geval ook zeker spreken over het misbruiken van het stadsbudget. Wat kunnen we hier uit concluderen dat Joopsim erg boos is op iemand die al onder de zoden ligt. En die dan vervolgens dan nog eens een trap na wilt geven, omdat ene martijn5 iets te veel subsidie gaf en daardoor het budget erg snel minder werd.

Maar we weten allemaal dat het onzin is om na vier dagen nog te roepen dat het allemaal door ene martijn5 alleen komt, omdat Joopsim een heel ander beleid wil voeren dan de vorige mayor. Allemaal heel leuk, maar ga dan ook niet zeuren dat je geld te kort komt om de stad normaal te laten draaien.

Feds gezeur

Federals laten steeds meer steken vallen. Dat bleek al toen de handelsperiode nog maar net was begonnen. Geen ronde mail, dat kost Miniconomy nu tientallen spelers. Vervolgens het niet ontslaan van Joopsim nadat hij zelf had geƫxporteerd. En ten slotte mag meneer gewoon een massa-sms versturen om martijn5 nog even verder onder de grond te stoppen.

Conclusie van dit hele verhaal hierboven: Joopsim, neem je ontslag voordat anderen daarvoor zorgen.
Federals, ga je schamen. De ene mayor wel ontslaan voor het negeren van de mayor manual en de andere tot twee keer toe niet ontslaan. Ronduit schandalig.

Noot van de redactie: Ondertussen is Joopsim ontslagen uit zijn functie, zoals u al in een eerder artikel kon lezen.