Kort nieuws

Auteur: L!NK!NPARKER

Aanslag president
In de nacht van vrijdag 17 en zaterdag 18 april is president Amire neergeschoten in haar woonplaats Roebelarendsveen. Deze werd geraakt door maar liefst 31 kogels. Ze is in kritieke toestand naar het medisch centrum in Nederland overgebracht Over de daders en het motief kunnen in verband met het lopende onderzoek nog geen uitspraken worden gedaan.

Bijeenkomst ditmaal in Nederland
Afgelopen zaterdag is er weer een bijeenkomst geweest voor alle inwoners van de Federatie die zin hadden om eens iets leuks met elkaar te doen. Deze keer ging de reis naar Nederland en wel naar “de Efteling”, een bekend park in Nederland. Even enthousiast als ze gingen kwamen ze ook weer terug. Uit de meeting club, waar de bijeenkomst werd georganiseerd en besproken en waar je jezelf tevens kon aanmelden, komen alleen maar positieve geluiden. Voor herhaling vatbaar!

Groene vingers in Zwollar
De burgemeester van Zwollar, Jorref, moet wel groene vingers hebben. De kavelstaat van alle kavels is door de vele parken met 1 punt toegenomen, de gemiddelde kavelstaat in Zwollar is nu hoger dan 130 punten!
Hier zouden andere steden een voorbeeld aan moeten nemen, want wat is er nu lekkerder dan door een stad lopen, met fluitende vogels en de geur van de bloemen en bomen in het park?

Inschrijving verkiezingen
Sinds maandag kan je jezelf weer inschrijven voor de burgemeester- en presidentsverkiezingen voor de volgende handelsperiode. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag om 21:00. Stemmen kan vanaf donderdag middennacht.