De aankomst in El Peso

Auteur: Torpedo7

Zaterdag, 2 mei, het bericht dat de Federatie opnieuw toetreedbaar zou zijn werd als een lopend vuurtje verspreid. Toen mijn vliegtuig arriveerde in een luchthaven net buiten de Federatie, zag ik een plaatselijke krant liggen waarin stond dat de toegangsmogelijkheden van de Federatie vernieuwd zijn. Meer tijd had ik niet om het artikel te lezen, ik moest snel naar mijn boot gaan, of anders kon ik wachten op de volgende en dat zag ik niet echt zitten….

Op de boot zag ik niet echt familiaire gezichten, het waren vooral toeristen die een uitstapje deden die op de boot zaten. Maar ja, toen ik bij het douane kantoor afstapte om mijn papieren in orde te maken zag ik dat het kantoor en al het meubilair wel degelijk vernieuwd waren. Na eerst even wat rond te kijken wat er allemaal veranderd was, ging ik verder naar de botenverhuurder.

Het was al bijna 5 uur toen ik aankwam in het oude, vertrouwde El Peso. Nadat ik de straten had afgelopen vond ik een geschikt stukje grond om een winkel op te bouwen. Nadat ik de opdracht had gegeven om daar voor mij een winkel te laten bouwen, ging ik toch even langs in het gemeentehuis en de vele andere leuke plaatsen in El Peso.

Uiteindelijk belande ik samen met thiefo3, dara en nog enkele anderen in een klein gezellig cafeetje in Monapoli. We tapten er moppen, dronken samen en discuteerden over allerlei dingen…