Een nieuw begin

Auteur: j0nathan

Het was zaterdagavond toen ik voor het eerst in de Federatie kon komen. Ik was namelijk naar mijn ouders gegaan in Nederland, want mijn moeder was jarig. Toen ik eenmaal aan kwam in Digitaliƫ zag ik dat ik meteen een concurrent zou krijgen. Een echte clown wel te verstaan, namelijk clown. Vorige handelsperiode had hij mijn winkel al een keer leeggeroofd, helaas. Ik hoopte dat hij dat niet weer zou doen.
Ik besloot toch maar door te gaan met het product zagen. Het liep de eerste dagen vrij aardig en zo heb ik mijn fortuintje uitgebreid naar zo’n 2000 ISH. Dat is best aardig voor een opnieuw begonnen handelaar volgens sommige mensen.

Intussen was het maandagavond, ik ging naar bed, maar werd in mijn slaap wreed gestoord door schoten van een nog altijd onbekende dader. Ik rende de straat op en zag een lijk liggen. Toen ik dichterbij kwam zag ik het al: een grote rode neus. Dat moet wel clown zijn. Eerst begon ik diep van binnen wat te huilen maar toen begon ik te lachen! Ik heb geen concurrenten meer! Ik zal je op de hoogte houden van mijn vorderingen en ik hoop dat ik uiteindelijk een paar duizend I-shells krijg.