Geruchten grote handelsaanpassing

Auteur: Aro

Eerst werd ik achterna gezeten door het CBI omdat ik dingen had gehoord over vermeende kartelvorming. Nu weet ik niet wat of wie er achter me aan zit. Moeilijk te volgen hé? Ik zal het even uitleggen.

Na het avontuur met het CBI had ik besloten om een paar dagen lekker onder te duiken. Tijdens de vlucht kwam ik namelijk een geheime doorgang tegen. Het leek een ruimte te zijn waar al erg lang niemand meer was geweest.
Na twee dagen daar in alle rust te hebben geleefd bleek de ruimte dus niet verlaten te zijn.
Er kwamen drie mannen aangelopen en die hadden ieder twee geblindeerde handelaren mee. Ik herkende een tweetal Super Captain of Industries.

Ze gingen de ruimte binnen, drukten ergens op waardoor er een wand open ging. Samen liepen ze naar binnen. Nieuwsgierig als ik was sloop ik hen achterna. Waren ze gevangen genomen? Of was er iets anders aan de hand?

Tot mijn verbazing gingen ze met zijn allen aan een tafel zitten.
“Hierbij open ik conferentie over de skills binnen de federatie”, zei de voorzitter.
Er volgde een lang, maar interessant gesprek. Helaas was ik nog niet goed uitgerust en heb ik een groot deel gemist toen ik in slaap viel. Ik werd weer wakker toen de voorzitter met een grote hamer op de tafel sloeg. “Bedankt voor jullie input. Wij gaan alles bekijken en beslissen hoe en wanneer we het gaan invoeren”, riep de voorzitter.

De blinddoeken gingen weer om en iedereen liep de ruimte weer uit. Er bleef 1 papiertje achter op de tafel. Hierop stond iets gekriebeld.
“M?x sk???poi??? for w??d hig? and ??r ov?ns l?w”*

Gezien er niemand meer was besloot ik maar snel weg te gaan en dit gebeuren via dit artikel de wereld in te helpen.

*=Ik kon de letters waar een ? bij staat niet ontcijferen.