Interview met baas MC Soccer Manager

Auteur: The mega handelaar

Beste Whooty, de meeste mensen kennen jou deze ronde door MC Socces Manager, maar doe je ook nog iets buiten het voetbal?
Ja, ik ben natuurlijk Minister, verder niet echt veel, ik handel een klein beetje, maar niet echt serieus.

Wat probeer je met MC Socces Manager precies te bereiken?
Het was voor mij een leuke oefening om PHP te leren gebruiken, en verder was er toen het idee voor het eerst uitgebracht werd veel enthousiasme, vandaar heb ik het helemaal uitgewerkt. Mensen krijgen zo ook meer mogelijkheden binnen miniconomy en dus hopelijk ook meer spelplezier.

Ben je van plan om ook in de toekomst al het geld terug naar de winnaars te laten vloeien, of wil je hieraan ook zelf geld verdienen?
Ik ga hier zelf geen geld van houden. Dat deed ik vroeger wel, maar ik doe het nu puur voor het plezier, niet voor het geld.

Je zei daarnet dat het een leuke oefening was om PHP te leren gebruiken, ben je van plan om in de toekomst iets zoals miniconomy te maken?
Nee, daar heb ik te weinig verstand van economie voor. Ik ga nu eerst de Soccer Manager perfectioneren, en vervolgens ga ik beginnen aan een fantasygame, gemaakt in een nieuwe engine waarmee we hebben leren werken, genaamd Unity. Dit wordt een combinatie van een RTS/strategy game en een RPG.
Een RTS is zoiets als Age of Empire, bij een RPG moet je denken aan World of Warcraft. Je zult echter alles via je internetbrowser kunnen spelen, dus je hoeft het niet te downloaden. Unity is een programma wat dit mogelijk maakt. Maar dat ligt allemaal nog ver in de toekomst.

Welke updates staan er nog allemaal op de agenda voor MSC?
Nog meer dan genoeg hoor! Heel veel automatisering, een compleet nieuw design, transfers, vanalles!

Hoeveel deelnemers denk of hoop je te hebben bij de officiële start van de competitie?
Een competitie zal uit twaalf teams bestaan. Ik hoop minstens één competitie te kunnen vullen

Waarom zouden mensen moeten deelnemen aan MC Socces Manager?
Omdat het leuk is, en je er een hele smak geld mee kan verdienen. Je bepaalt zelf hoeveel je investeert, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat te veel verliest. Ook zorgt het er gewoon voor dat je net wat meer kunt met je ISHjes.

Meer Informatie over MC Socces Manager is te vinden in de gelijknamige club. Whooty, bedankt voor het interview!
Graag gedaan.