Nieuwe ronde, extra nieuwe kansen

Auteur: Saltfree

Dit zal vast niet het enige artikel zijn over dit onderwerp, dus ik zal er niet diep op ingaan. Het gaat natuurlijk over de herverdeling van de skills.

Wat ik ervan vind? GE-WEL-DIG! Ik heb nog nooit zoveel lol gehad in handelen. Bij de beste 20 van deze periode zal ik zeker niet horen, maar het gaat om de lol die je hebt.

Waarom? Simpelweg omdat het leuke producten zijn die ik heb gekozen. Klei, ijzererts en scheppen. Scheppen verkoop ik dan niet eens. Helaas had ik dit niet van tevoren gezegd, anders had ik heel wat meer verkocht. Nu men echter weet waar ik in handel, komt het wat meer op gang.

Met een omzet van 16000 ISH loopt het best lekker, ook al is de winst niet erg hoog. Nu vind ik dat niet zo erg, maar volgens mij kan hier best een mooie eindnotatie mee te behalen zijn. Zeker als je de scheppen zelf ook verkoopt. Een beetje van tevoren onderhandelen met ijzer-, glas- en steenhandelaren, en je bent binnen. Mits je natuurlijk in een ertsstad zit.

Natuurlijk weer lekker egoïstisch over mijn eigen ervaring gesproken. Maarja, ik heb geen ervaring met andere producten, dus of die net zo geweldig zijn weet ik niet. Ik vermaak me in elk geval weer opperbest. Het was nog nooit zo leuk!