Gratis Cursus Communiceren voor het CBI

Door: marcelbuter

Adviesbureau Centrum Beroeps Intelligence (CBI) komt met een grootse publiciteitsstunt, namelijk het gratis aanbieden van een groepscursus professioneel communiceren voor de naamsgenoot uit Miniconomy. Het van origine Zwols bedrijf doet dit om promotie te maken voor de cursussen die zij aanbiedt aan ondernemers rondom communiceren en marketing onderzoek. Directeur Brul Busdeur heeft deze statement gemaakt op de website:

“Het is slecht voor onze zaken als een bedrijf met dezelfde afkorting zo slecht communiceert en daarom willen wij de gratis communiceren aanbieden. Ik heb via klachten@cbi.nl heel veel klachten gezien van mensen die bijvoorbeeld een melding kregen als “Je breekt de wet en je weet wel wat, laat het niet nog eens gebeuren” of “Op het moment lijkt het erop dat uw account enkel het account Goudie bevoordeelt met goedkoop hout. U krijgt één week om te bewijzen dat dit niet het geval is. Hoe u dit doet mag u zelf bedenken. Indien er niks verandert zullen er maatregelen volgen.

Wij willen onze naamsgenoot laten zien dat duidelijke meldingen als “Op het moment lijkt het erop dat uw account het account Goudie bevoordeelt met goedkoop hout. Graag zouden wij binnen 48 uur via cbi@miniconomy.nl uitleg over de situatie willen zien, waarop wij reageren met een voorstel voor schikking. Het niet meewerken aan dit onderzoek zal leiden tot een boete afhankelijk van voorzetting van de mogelijke bevoordeling. ” veel beter werken omdat het op lange termijn voor minder herhalende overtredingen zorgt, plus een boel ontevredenheid weghaalt bij mogelijke overtreders, waardoor er minder uitleg hoeft plaats te vinden op een openbare plek.

Of de voorzitter van het CBI Ruud Lubbers ingaat op het aanbod van het adviesbureau is nog niet bekend omdat hij telefonisch niet bereikbaar was.