Xfire

Door:Saltfree

Sinds een paar handelsperiodes is er de optie om ook op Xfire te laten zien dat je Miniconomy speelt. Xfire is een programmaatje waarin je vrienden en bekenden of onbekenden kunt toevoegen en daarmee kunt chatten. Echter laat deze ook zien of je een bepaald spel speelt op dat moment.

Sinds kort staat Miniconomy dus ook op de lijst van Xfire. Vooral handig om nieuwe spelers te recruiten. Een online spel dat gespot wordt bij meerdere personen wordt al gauw interessant. Vooral aangezien je ook vrienden van vrienden ziet. Dus als jij bevriend bent met persoon A en A is bevriend met persoon C en die is ook online, dan ziet persoon C dat jij Miniconomy speelt.

Op het moment zijn er rond de 80 spelers die Xfire aan hebben gezet op Miniconomy. Ik roep hierbij iedereen op om deze ook aan te zetten. Natuurlijk moet je dan ook op Xfire ingelogd zijn. Aanzetten kan door op je naam te klikken rechtsboven, naar ‘verander je Xfire status’ gaan en daar het hokje aan te vinken.

Meer nieuwe spelers betekent meer handel onder andere. Het betekent misschien zelfs dat wetenschappers sneller aan een oplossing zullen werken met betrekking tot Tripolire, zodat het weer bewoonbaar wordt. Wellicht dat Riemer_1990 vaste inkomsten krijgt door het verhuur van Ibisha Island aan nieuwe handelaren met zin in een avontuur. Het betekent meer uitdaging en wellicht meer winst. Dus waar wacht je nog op?