Puntjes op de I

Auteur: The Minic

We mogen met z’n allen niet klagen. We leven in een mooie maatschappij waarin we ons kunnen ontplooien en kunnen doen wat we zelf willen. Het bestuur van dit land doet zijn werk goed en de Volksraad voert goede controle uit op dit dagelijks bestuur. De steden kennen een goed bestuur en haar burgers handelen naar hartenlust.

Het is daarom dat wij vooral voor het voortzetten van het huidige beleid zijn. De begroting wordt niet of nauwelijks aangepast, waardoor burgemeesters wederom de dynamische budgetverdeling krijgen, waarin zij in gehele vrijheid hun beleid kunnen uitstippelen.

Het onderwijs wordt door kleine subsidies gestimuleerd en er blijft een streng toezicht op de kwaliteit van de lessen. De actieve kandidaat-minister Massive Man (momenteel top 10 in meest actieve inwoners) garandeert een actief en kwalitatief Ministerie. Lessen kennen een minimum- en maximumprijs zodat alle scholen de mogelijkheid hebben om wat te verdienen met hun harde werk. De maximumprijs garandeert dat onderwijs voor iedereen betaalbaar blijft.

Op het gebied van Justitie gaat alles al net zo vlekkeloos. Rechtszaken worden vloeiend en foutloos afgehandeld door een ervaren team van rechters. Wij zullen hetzelfde niveau gaan hanteren, onder dezelfde voorwaarden. Zo zullen rechtszaken ook in de toekomst door de beste rechters worden behandeld, zonder dat hiervoor betaald hoeft te worden. Iedereen moet zijn weg naar de rechtbank kunnen vinden, arm én rijk. De nog onervaren kasper het spookje wordt door de rest van het zeer ervaren team bijgestaan en deze frisse wind zal het team van de nodige verfrissende inzichten voorzien.

Lindapinda86 en The Minic geven leiding aan dit hele team en zijn beide verkiesbaar voor het Presidentschap. Eén van de twee zal de verkiezingen niet winnen en daarmee automatisch als Minister van Financiën gaan fungeren. Beide zijn zeer ervaren op een grote variëteit van gebieden en met dit team belooft het een prachtige handelsperiode te worden. Met het doorzetten van de lijn die momenteel wordt gevoerd én het zetten van de puntjes op de I kan jouw stem zorgen voor één van de mooiste handelsperiodes die Cyberië ooit heeft gekend!