Van alles wat

Auteur: The mega handelaar

Sinds deze ronde is er een opmerkelijke club uit de grond geschoten. We vroegen aan de administrator ervan volgende vragen:

Goedenavond Marcelbuter, jij bent de oprichter van de club “Brainstorm”. Wat is precies de bedoeling van die club?
Heel veel mensen hebben in het verleden ideeën gehad over bepaalde dingen zoals straatraces, MV mogelijkheden, of een verbetering in de mogelijkheden van Mayors. Het doel van de club is eigenlijk dat mensen hun ideeën over deze dingen delen met elkaar en kijken of daaruit de inspiratie komt om het verder uit te werken tot iets waar de Federals en Wouter iets mee kunnen.

Welke mensen kunnen er allemaal mee discussiëren?
Deze ronde ben ik aan het testen met mensen waarvan ik weet dat ze ideeën hebben gehad in het verleden over een van de dingen. Hoe de selectie van deelnemers volgende ronde zal zijn, ben ik nog niet helemaal over uit. Ik wil wel namelijk dat zo veel mogelijk mensen over een onderwerp mee kunnen praten en dat de discussie zo een beetje actief blijft.

Gaat de discussie even vlot als je gehoopt had?
Ik denk dat veel mensen een beetje afwezig zijn omdat de vakantie begonnen is, maar op sommige onderwerpen zijn al wel wat leuke dingen voorgesteld. Ik wacht eigenlijk nog een beetje tot sommige mensen mee gaan doen aan de discussies waarvan ik weet dat ze in het verleden wel over dingen hebben nagedacht.

Hoelang ga je proberen dat project staande te houden?
Ik wil eerst kijken of het werkt, het doel is om echt plannen te maken die voor 90% compleet zijn en ze dan naar de Federals op te sturen voor verdere uitwerking. Als we dat ook echt voor elkaar krijgen dan wil ik de club wat langer houden en dat de Federals ook echt opdracht kunnen geven om over bepaalde dingen na te denken.

Hoop je iets terug te krijgen voor je inzet?
Nee, daar doe ik het niet voor, ik probeer te kijken wat zou kunnen werken om MC te blijven verbeteren, en na MC Recruitment en Assistance, Tips, and Tricks had ik wel weer eens een nieuwe uitdaging nodig.

Ok, heel erg bedankt voor je medewerking, en voor je tijd die je in ‘Brainstorm’ steekt
Geen probleem, volgens mij zit jij er ook in dus jij ook bedankt

We ging ook even bij Massive Man aankloppen, met als resultaat het volgende:

Beste Massive Man, hoe loopt je handel deze ronde?
Nouja, ik moet zeggen dat ik deze ronde niet echt handel, ik ben MvO en wilde eigenlijk best rustig aan doen deze ronde. Mijn bedoeling was om een garage te bouwen en een paar taxi’s te maken. Ik dacht namelijk dat dat niet zoveel werk was. Maar op dit moment heb ik 12 taxi’s rondrijden, en ik moet je zeggen dat het best veel werk is om ze allemaal de juiste richting op te sturen en de klanten tevreden te houden.

Heb je grootse plannen voor de komende rondes?
Ik heb nog niet zo heel veel plannen bedacht. Ik moet alleen zeggen dat ik deze en volgende ronde nog Minister ben. De ronde erna denk ik dat ik eens ga proberen om Mayor te worden, dit ben ik immers nog nooit geweest.

Wat zou je nog allemaal graag bereiken in de toekomst?
Dat is een goede vraag, wat ik nog nooit gedaan heb is een ronde gewonnen. Dat zou ik heel graag nog keertje doen. Ben wel ooit 2e geworden, maar dat is al een hele tijd terug. Toen zwommen de vissen in de Maas nog achteruit zodat ze geen water in de ogen kregen. Verder zei ik net ook dat ik nog een keertje Mayor wil worden.

Heb je al enig idee wanneer je een gooi naar winst wilt doen?
Ik denk dat dit heel moeilijk is om van tevoren te bepalen. Daar moet je echt het juiste moment en product voor uitkiezen, ik denk echt dat het van verschillende factoren afhangt. Wel is het zo dat ik actief genoeg ben om 1e te kunnen worden

Je zei ook dat je deze en volgende ronde Minister van Onderwijs bent, wat ben je van plan op dat vlak?
Ik ben van plan om het onderwijs in Cyberie op een hoog niveau te krijgen. Alleen is er op het moment van dit interview nog geen erkende school. Voor verschillende steden zou het bijvoorbeeld wel handig zijn als er nu een school was geweest die bijvoorbeeld de cursus Officer zou geven, want er zijn nu steden waar minder actieve officers rondlopen, omdat er geen andere personen met een officer diploma rondlopen die eventueel officer willen worden.

Bedankt voor je tijd, en ik wens je veel succes als handelaren en als MvO
Geen dank, jij ook nog heel veel succes deze ronde