Vulkaanuitbarsting in de Federatie

Auteur: Car-Dealertje

Aan het eind van handelsperiode 65 werd er nog even duidelijk gemaakt dat alle inwoners van de Federatie zich uit de voeten moesten maken voor een vulkaanuitbarsting. Om 14.00 op zaterdag 27 juni 09 was ’t dan zover. De vulkaan begon te rommelen. Narrie, die al in de lucht zat op weg naar Schiphol in Nederland maakte deze foto vanuit het vliegtuig.

Meteen was het duidelijk dat het goed mis was. Mensen raakten in paniek. De Federals zelf waren als eersten weg. Ook de president, Rednax pakte al snel zijn privévliegtuig. Enkelingen bleven. Zoals Erkan.E en Bonanza. Bonanza wilde graag weten wat er met zijn stad gebeurde waar hij de burgemeester van zou worden. Snel klikten wij met zijn drieën (Car-Dealertje, Bonanza en Erkan.E) wat foto’s, maar na een tijdje werd voor Erkan.E de grond onder de voeten toch te heet en maakte hij zich dat hij weg kwam in zijn Lamcia.

Voor zover duidelijk was op het ogenblik dat de uitbarsting nog bezig was, is elke stad volledig verloren. Ook Bonanza en ik trokken samen in mijn snelle Farmerrari richting Eurodam Airport. Nog net op tijd konden wij een stuntvliegtuigje in springen voordat de lava ook de landingsbaan kon bereiken.

Verdere zaken waren tot op dit ogenblik nog niet duidelijk!