Lijst Joep Eerlijk

Auteur: bonanza

U kent de naam? Dan weet u dat wij garant staan voor een politiek succes. U kent ons nog niet? Dan zullen we u overtuigen om op ons te stemmen.

Lijst Joep Eerlijk (LJE) biedt de kiezer aan waarnaar hij hunkert. Professionaliteit met een getrainde en ervaren ploeg, waarbij de ouderen klaar staan om de nieuwen te helpen hun eerste stappen te zetten in het Parlement.
Oplossingen voor problemen waar u last van hebt. Zo hebben we concrete plannen om de criminaliteit de kop in te duwen, door misdadigers voor de rechter te kunnen berechten.
U wilde graag een cursus volgen de afgelopen handelsperiode? Pech gehad, er was maar één school die slechts één cursus aanbood. Wij zorgen voor een visionair en proactief beleid op het departement onderwijs, waarbij kwaliteit toch blijft primeren boven kwantiteit.
Daarnaast gaan we honderd procent voor een wijziging in het bancaire systeem zodat het mogelijk wordt om je geld te laten beleggen door professionals. Zo wordt u slapend rijk.

U heeft het al door. Wij zullen niet stilzitten. Wij gaan voluit voor een actief bestuur, zowel op de ministeries als in het Parlement. Wij laten u niet in de kou staan. Stem Lijst Joep Eerlijk (LJE) en zorg voor een professionele ploeg die zich bezig houdt met wat u belangrijk vindt.