Solidariteit voor iedereen!

Auteur: Lijst Solidariteit

Komende handelsperiode is het weer zover; eindelijk is er weer een kabinet gecontroleerd door het Parlement. Dit betekent tevens ook de herinvoering van het partijenstelsel, waar wij van Lijst Solidariteit bijzonder content mee zijn.

Dit geeft U en ons namelijk de kans om weer écht wat te betekenen in Cyberië. Niet dat de volksraad niet werkte, maar de aspirant-politici kregen weinig kans om een degelijke opleiding te krijgen om zodoende in het kabinet te belanden. Het gevolg? Een uiterst elitaire regering, periode na periode.

Lijst Solidariteit wil het anders aanpakken. Sociaal, solidair en ervaring zijn ons drie speerpunten. Sociaal in de zin van betaalbaar onderwijs voor iedereen, solidair in de zin van gelijkheid voor iedereen en betrokkenheid bij rampen die zich voordoen. Ervaring is er bij Lijst Solidariteit goed te vinden. Onze top drie bestaat namelijk uit de beste politici die Cyberië kent; The Socialist, zofona en vinny. Maar ook onze verdere lijst bestaat uit enthousiaste en ervaren personen.

Daarnaast willen we de komende handelsperiode met de volgende speerpunten in het kabinet zetelen:

Gratis onderwijs voor iedereen
Hiermee bedoelen we niet het opzetten van een staatsschool, maar van het subsidiëren van de opleiding van eenieder die een diploma wil halen.

Zero-tolerance tegenover Digitalië
Hoewel het nu behoorlijk rustig is tussen Cyberië en Digitalië, kan je nooit weten wat men aan de andere kant van de rivier in petto heeft. Mochten er dus problemen ontstaan tussen de twee naties, dan zullen wij alles doen om de burgers in Cyberië te beschermen.

Eerlijke handel voor iedereen in Cyberië
Cyberië is langzamerhand zijn koppositie aan het verliezen als marktleider van de Federatie. Om onze handelaren te helpen pleiten wij voor een nationale export waar de hele natie van kan profiteren.

Vóór het volk, dóór het volk
Veel politici luisteren niet naar het volk. Mochten wij in het kabinet komen, dan verzekeren wij U dat wij het Achterkamertje nauwlettend in te gaten zullen houden en tevens ook actief zullen participeren in deze club. Hierdoor zullen suggesties door de burgers dus snel worden opgepikt en mogelijk tot beleid worden omgevormd.