The Crime Watch zoekt tijdelijke vervanger!

Auteur: Torpedo 7

“The Crime Watch” …. Een redelijk nieuwe krant in Digitalie (en de Federatie) die zich meerendeels bezighoud met criminele activiteiten. Als alles vandaag goed verloopt, zal de 4de editie vannacht te verkrijgen zijn. En dus zullen ook de “Crime statistieken” getoond worden.

Maar laten we nu even verder gaan …
Het is nu de 66ste handelsperiode en het is al gebleken dat onderzoekers voorspellen dat voor het einde van de week de vulkaan opnieuw zal uitbarsten en dat de Federatie een kleine maand zal moeten worden afgesloten wegens de gloedhete lava en vallende brokstukken…

In die tussentijd zijn een paar personen de gelukkige uitverkorenen om een onbekende eilandgroep te verkennen. Wanneer de verscheidene nationaliteiten gestrand zijn op de eilanden krijgen ze een mooie subsidie van het onderzoeksteam om het eiland te verkennen en om het te bevolken. Ook heeft het onderzoeksteam geregeld dat deze verkoren personen gedurende het onderzoek gratis gebruik kunnen maken van het “Premium Member”-schap, waardoor ze dun onderzoek en hun bevolkingsplan ten volle kunnen uitvoeren.

Maar in de strijd om het meeste geld te verdienen, moet het onderzoeksteam ons toch waarschuwen…
Op deze eilandgroep zou een bepaalde agressieve bacterie (genaamd “Agressiefus comme Digitalus A.”) voor komen die mensen bijzonder moordlustig maakt. De gevolgen die de besmetting zouden veroorzaken bij de mens is tot nader onderzoek onbekend.

In afwachting op de eerste slachtoffers en het vele geweld gedurende die handelsperiode zoekt “The Crime Watch” of gewoon de TCW een vice-directeur die elke week een editie kan uitbrengen met de benodigde statistieken.

Hebt u interesse? En bent u niet bang om besmet te worden met de Mexicaanse Griep met die bacterie? Wel, laat het Torpedo 7 dan zo snel mogelijk weten!

Alvast Bedankt !