Miniconomeeting in Antwerpen

Bonanza stevig aan de leiding. Lindapinda86 maakte het nog even gevaarlijk op het einde van de ronde, maar bonanza kende geen genade (al waren de rollen bij het volgende spelletje wel omgekeerd en won lindapinda86 met voorsprong!)

Verscheidene kabouters op deze tekening, maar slechts één is de echte. Alleen meeting-gangers zullen in staat zijn om die er uit te halen.
Links (met de open mond) The Minic, de grijze arm is meeting-ganger, staand met de zwarte T-shirt is witteheks, de roze T-shirt zou een kabouter kunnen zijn, naast hem bonanza, zittend met de zwarte T-shirt en witte tekst is Rednax (de CoV-killer), naast hem zit Ronaldse. Vervolgens aan de rechterkant op volgorde: Yella, Torpedo 7, lindapinda86, Remcowouter (FeC) en the mega handelaar. De gestreepte arm is van sugarfree.

Ronaldse met de dead-swing.

Persoon dient zich te melden aan de informatiekiosk van The Miniconomist.

Linda moest weer anders doen. Bestelde ze toch wel een lasagna die al wat afgekoeld was zeker… En toeval of niet, op een of andere telepathische manier kon ze ook The Minic die plaatsenver verwijderd was, overtuigen te kiezen voor de lauwe lasagna.
Van links naar rechts: sugarfree, m1n1conomy, bonanza, lindapinda86 en one eye man Ronaldse

Ook deze kant van de tafel zagen we reeds. Lindapinda86 liet haar lasagna nog wat afkoelen. The Minic (niet te zien op deze foto) at in stilte zijn lasagna verder op en was zich ondertussen aan het beraden hoe hij na het bowlen eens een spelletje zou kunnen winnen. “Tafelvoetbal” (of iets met kikkers, maar dat woord herinner ik me al niet meer) kwam in zijn gedachte op. Spijtig genoeg heeft hij op het einde van de dag in een of ander duister cafeetje na een spectaculaire wandeling in, rond en op Antwerpen, op een of andere manier alle spelletjes verloren (ongeacht zijn voetbalpartner) en een beschaafd hand overgehouden.

The Minic geeft enkele lepeltjes van zijn kinderijsje liefdevol aan de begerige Rednax, terwijl White Queen smachtend toekijkt. Dat kan niet goed gaan.