Zwollar, de stad to be?

Auteur: Tresias Aegirsson.
Voor dit artikel is gebruik gemaakt van een interview met
Katharos!

Ondanks dat Zwollar slechts 39 inwoners heeft (Woensdag 12:45) produceren de inwoners bijna alle producten zelf. Daarnaast zijn veel inwoners ook actief als parlementslid, minister, officer, makelaar of FCS’er. Deze actieve groep inwoners zorgen ervoor dat Zwollar weer opbloeit tot een actieve handelsstad en een sociaal bolwerk.
Naast de houtproductie in Zwollar, is deze ronde er nog een belangrijke aspect voor de handel bijgekomen. Door de recente ontdekking van goud in Zwollar, is de chips en electronica handel op gaan leven. Katharos verwacht in de toekomst steeds meer handelaren in Zwollar, omdat daar steeds meer geld te verdienen valt.

Katharos is deze handelsperiode burgemeester van deze bijzondere stad. Toen ik voor wat informatie het Gemeentehuis van Zwollar ging bezoeken, hoorde ik alleen maar goede geluiden over het beleid van Katharos. Dus, in de kamer van Katharos, stelde ik de vraag wat hij er zelf over dacht.
“De burgemeester heeft maar een kleine invloed op de stad. Het is belangrijk om de inwoners actief te houden, want als deze blijven handelen zal het ook beter gaan met de stad. Er worden immers meer proudcten geproduceerd met voornamelijk grondstoffen uit de stad wat goed is voor het budget.”
De inwoners van Zwollar hebben inmiddels al de maximale 2000 I-shell subsidie gehad, wat natuurlijk voor een flinke opleving zorgt in de stad. Daarnaast heeft Zwollar 4 officers en voldoende parken, wegen en parkeerplaatsen. “Zonder de grote verkoop van kavels, waren we hier niet toe staat.”

Iedereen heeft het al gehoord, in Zwollar verdien je gratis kortingposities of strippenkaarten. Het enige wat je hoeft te doen is je soms te melden in het Gemeentehuis. Die gratis kortingposities of strippenkaarten kosten natuurlijk credits. De burgemeester, Katharos, betaalt ze allemaal.
Volgens hem valt het aantal uitgegeven credits nog wel mee. Tot nu toe zijn het er 75 (op het moment van schrijven), die hij toch wel kwijt zou zijn als hij zelf handelde. Daarnaast is het een goede mogelijkheid om de inwoners te helpen, aldus Katharos.

Over de vraag of hij denkt dat hij naast zijn Super Captian of Industry status ook een Supermayorstatus verdiend zei hij:”Nee, absoluut niet, iedere burgemeester heeft een andere manier van aanpak. En de ene aanpak werkt wel in de ene stad maar niet in de andere.”

Katharos, Super Captain of Industry, weet op dit moment nog niet op wie hij zijn geld zou zetten voor de hoogste nettowaarde. Wel zei hij dat er geen verrassingen zullen zijn.

En of Zwollar de stad to be is? Als het aan hem ligt wel.