Bahthoevedorp verslonden door de oceaan? Gold Coast weggevaagd door een orkaan?

Auteur: Tresias Aegirsson

Allemaal leugens! Ik heb een officieel document weten te bemachtigen uit het Federal Archive. In deze papieren stond ergens in kleine lettertjes het volgende:
Bonanza en PC Hond geven hierbij toestemming om Bahthoevedorp te ontruimen en er een Aliën-kamp van te maken.”
Het papier was ondertekend door Federal Government, bonanza en PC Hond. Niet zo gek dat Federal Government en PC Hond nu nergens te zien zijn, ze zien in dat ze fout waren.

Wat er overigens verder in die papieren stond is niet zo heel boeiend. Een overeenkomst over het mayorschap van een aantal rondes geleden en de CoI-status van een aantal personen.

Wat is er op dit moment op het terrein van Bahthoevedorp zul je je waarschijnlijk afvragen? Nou, ik ben er naartoe gereden in mijn bedrijfsauto van The Miniconomist, wat een ***auto eigenlijk, en toen ik daar aankwam zag ik alleen maar mannen in pak en een zonnebril op. Ik vroeg aan één van die mannen: “Wat is hier aan de hand?” Hij antwoordde: “Op dit moment worden er hekken om de ali… dat mag ik niet vertellen.”
Ik wist genoeg en toen ik weer terug liep naar de auto, hoorde ik een schot. En nog een en nog een en het ging zo maar door. Ik draaide me om en zag enkel en alleen de ruggen van de mannen nog. “De Aliëns zijn opstandig!” riep één van de mannen.

Ik belde zo snel als het kon Trow, zodat hij met een helikopter daarnaar toe kon vliegen en allerlei foto’s kon maken. De foto’s zijn op dit moment nog niet beschikbaar voor publicatie wegens een onderzoek van het CBI. Heerlijk, die censuur weer.

Nu weten jullie dus het verhaal van Bahthoevedorp, het is een Aliën-kamp geworden. Er woonden immers altijd gekke mensen.

Wat er met Gold Coast is gebeurd?
Gold Coast had de laatste tijd last van ratten en mollen. Uit onderzoek bleek dat de grond steeds harder aan het wegzakken was. En nu, nu is het echt zover weg gezakt dat je er niet meer kan wonen. Meer informatie daarover heb ik niet helaas.

Wel is er gebleken dat het goud dat in sommige steden gevonden is, afkomstig is uit Gold Coast en niet uit Bahthoevedorp. Hiervoor moeten we een stukje terug in de tijd.

Aan het begin van de vorige handelsperiode kwamen er altijd onderzoekers naar Bahthoevedorp en Gold Coast. Ze ondervroegen een aantal chiphandelaren en spraken hen aan op het feit dat er te veel goud werd verbruikt. Daarop werden de chiphandelaren boos. “Wij moeten wel! Wij kunnen er immers niks aan doen dat er zoveel chips worden gekocht.”
Als reactie daarop namen de onderzoekers een aantal stukken goud mee uit beide steden. Na verloop van tijd is er een onderzoeksrapport verstuurd naar de Federals. Maar zoals gewoonlijk is de verzending daarvan zo lek als een mandje gebleken. Ik kon er dus beslag op leggen en kopieerde er allerlei stukken uit en verzond het daarna door naar de Federals.

“Dus de conclusie luidt: Het goud van Gold Coast is veel steviger en veel beter aan te passen aan de omstandigheden. Wij zullen dus het goud van Gold Coast zo vaak vermenigvuldigen met onze nieuwste apparatuur dat heel de Federatie kan worden voorzien. Echter, om deze apparatuur te gebruiken, hebben wij wel stukken land nodig. Denk bijvoorbeeld aan Ibisha Island.”

De Federals hebben het besluit genomen om een stuk land van Japan in te pikken en in ruil daarvoor heeft Japan Federal Government gekregen, tenminste dit is op te maken uit de reactie van de Federals.

Dus: Bahthoevedorp is een Aliën-stad, Gold Coast is verzakt door mollen en ratten en het goud komt uit een machine!