Rivierslib of toch communisme?

Auteur: Goldcatcher

Was het nou rivierslib, een experiment van de Federals of toch iemand die de dijk heeft gesaboteerd? Ik wist het niet meer totdat ik van het communisme hoorde.

Op de namiddag van 28 november liep ik nog een rondje langs de vergaderzalen in de hoop een interessant gesprek te vinden dat het schrijven waard was. Ik had de hoop bijna opgegeven toen ik de communisten hoorde praten over hun toekomstplannen. Het trok mijn aandacht en ben er vervolgens bij gaan zitten.

We hoorden in september 2002 tot november 2004 vaak iets van de communisten totdat ze van de aardbodem waren verdwenen. Maar afgelopen zaterdag was de comeback dus.

Ze hadden het erover dat ze nog 1 stad nodig hadden voor hun grootse plannen. Wat deze plannen waren, daar lieten ze zich niet over uit. Wat ze wel lieten weten is dat het niet lang zal duren voordat ze weer zullen toeslaan.

Na Bahthoevedorp en Gold Coast is er dus nog één stad nodig voor het rijk dat de communisten al zo lang willen stichten. Welke stad het zal zijn is momenteel alleen maar te gissen en hopen dat het niet jouw stad wordt.